Min uniform (og 7 budgetvenlige køb til eftersårsgarderoben)

Reklame | Hvis I spotter mig på gaden i Aarhus, så ser jeg nok sådan her ud. Jeg elsker at arbejde på byens mange cafeer og jeg efterlader sjældent (okay, nærmest aldrig) min computer hjemme, så derfor har jeg altid min seje taske fra Adax over skulderen. Den er herre-agtig og stor, men jeg er vild med den, da er plads til det hele – og så er den behagelig at have over skulderen – også selvom jeg er på farten en hel dag.

I dag, sidder jeg og arbejder fra Lynfabrikken, som jeg så ofte gør. Har I været forbi det sted? Stemningen er så god og man får simpelthen lavet så meget fordi energien er så skøn herinde – alle sidder og arbejder intenst – og så bliver jeg helt høj af deres americano, hvilket jeg godt kan lide når jeg skal arbejde igennem!

Læs også: De 10 pæneste ting du kan finde på udsalg (lige nu)

Reklamelinks: Envii t-shirt, Envii blazer, H&M shorts, Isabel Marant sneakers

Imens jeg sidder her, så kan jeg ikke lade være med at surfe lidt rundt på de forskellige webshops, som har fået nye varer. Jeg elsker at klikke ind forbi Boozt og Zalando for lige nu er der nogle smukke sager, som jeg overvejer at klikke hjem! Mine uger har været tætpakket med arbejde (på den gode måde) så derfor tænker jeg, at er okay, at forkæle mig selv med et par nye sager. Nederdelen fra Ganni har jeg allerede klikket hjem (reklamelink) men jeg er lidt i tvivl om jeg kan leve uden den smukke (men dyre) lyserøde sweater:

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.