Sådan ser den nye Søstrene Grene kollektion ud (i mit køkken)

Næsten alt i mit køkken er jo allerede fra Søstrene Grene, så det var ret nemt for mig, at sige ja til at modtage en masse seje ting fra deres nye kollektion, som lander i butikkerne i dag!

Nøgleordene for denne kollektion er kreativitet, farver, natur, træ, kurveslet og bløde tekstiler. I dette indlæg, har jeg valgt at fokusere på køkkenet men jeg tjekker ind igen i løbet af ugen for at vise hvordan kollektionen ser ud i resten af lejligheden – der er nemlig kommet en smule farver ind (og jeg er altså virkeligt farve forskrækket når det kommer til mit hjem) men det hele passer faktisk overraskende godt ind. Sommetider, så skal det bare lige prøves af, så det var sejt at jeg fik muligheden for det. Se med:

Søstrene Grene 2016 8Smoothie med jordbær og basilikumSøstrene Grene 2016 2 Søstrene Grene 2016

Keramik skålene har jeg allerede vist flere gange, både her og på instagram, og senest i en opskrift på basilikum/jordbær smoothie, hvor de virkeligt piftede indlægget op. De koster fra 24 kr. så jeg skal vist forbi Søstrene Grene for at hamstre dem. Mon der er lang kø, i dag?

Apoteker glassene er også så fine og så kan man jo komme i hvad pokker man vil, hvis man vil skifte udtryk. Jeg synes det ser ret fint ud med piller og så håber jeg, at de kan hjælpe med at minde mig om at jeg altså skal huske at spise mine piller og kosttilskud.

Søstrene Grene 2016 6Søstrene Grene 2016 4Søstrene Grene 2016 3
Hele stålreolen her er også fra Søstrene Grene og de mange små rum, indeholder også en masse fine sager for Søstrene Grene. I et af rummene, er der plads til de små keramik skåle og masse andet. I hylden her skifter jeg også jævnligt tingene ud, så den skifter udtryk.

Den grønne vase ved siden af reolen er i en farve, som jeg aldrig selv ville have købt men nu er den her og den passer jo så godt ind, synes I ikke? Den koster 29 kr. og fåes i 3 forskellige farver.

Smoothie med jordbær og basilikum 3 Smoothie med jordbær og basilikum 4

I kan da lige få min opskrift på smoothie med jordbær og basilikum, igen. Den er nemlig så god og så passer den jo ret godt til de fine skåle.

Du skal bruge:
200 g frosne jordbær
200 g frossen mango
100 g frosne blåbær
2 dl vand
1 par basilikum blade
Granola fra Det Gode Liv (som jeg har skrevet om tidligere)

Kom alle ingredienserne i en blender og blend i et minut eller indtil blandingen er helt cremet. Spis med granola, basilikum og husk nu kaffen! I opskriften her er der nok til to personer, så det er en god ide at dele den i to, hvis man kun er én person. Der er måske nogen, som synes det er mærkeligt at spise basilikum til morgenmad men jordbær og basilikum, er noget nær den bedste kombination i verden, så det skal I altså prøve hvis I ikke allerede har.

Søstrene Grene 2016 7Søstrene Grene 2016 5Søstrene Grene 2016 9

Ved siden af komfuret og den store bordskåner har jeg placeret en skål i samme farve, som vasen ved siden af reolen for at binde rummet sammen. Skålen bruger jeg til at holde på min grydeskeer imens jeg laver mad, så bordet ikke bliver svinet til. Det største af pilleglassene, har jeg brugt som en vase til min persille, som jeg altid har stående fremme. Skærebrættet i baggrunden er (selvfølgelige) også Søstrene Grene og det har simpelthen den fineste læderdetalje, så den står fremme hele tiden og er klar til at blive taget i brug.

I skålen, som har det flotteste mønster nogensinde, gemmer jeg slik, så det ikke er synligt for mig hele tiden men…… det skal bare lige være en armslængde væk, I ved.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Søstrene Grene

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
  1. Jeg vil gerne vide hvor den lille metal skål med ske er fra? Ligner georg jensen?!
    Jeg må ud efter pilleglassene-helt solgt på dem, pillekrus er bare ikke smukke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.