Sådan opdaterer du en gallerivæg + den SYGESTE RABATKODE til Desenio

OH MY LORD! Sådan bygger du en gallerivæg på meget lidt plads – og sådan kan du opdatere og ændre din væg lidt efter lidt. Helt uden brug af søm! Jeg glæder mig til at vise dig vores gang, som vi har fået lavet en masse ved, efter vi fjernede overskabene i køkkenet og derfor manglede skabsplads til vores tallerkner and what not. Først til det som det hele handler om. Nemlig den rabatkode, som jeg er SÅ heldig kunne give videre til dig. Koden giver dig tidligere adgang til deres Black Friday og er BEDRE end de priser, som du kan få på Black Friday.

Den vildeste rabatkode

Få eksklusiv adgang til Desenio’s Black Weekend! Brug min kode ”stonemuse40″ og så får du både tidligere adgang til det hele samt bedre rabat – faktisk hele 40% på alle posters! Koden gælder KUN i perioden 26-28 november. Så det er med at være hurtig. Derudover, så skal jeg hurtigt nævne, at koden ikke inkluderer rammer samt handpicked og personlige billeder. Ellers! Så er der frit valg på alle hylder!

Læs med: Hvordan og hvornår finder man ‘ro’ i det man laver?

Jeg er normalt ikke til sort/hvide billeder, eller fotokunst for den sags skyld, men jeg kunne simpelthen ikke stå for de her. Vi har mange billeder og posters i lejligheden efterhånden, så for at få et mere roligt udtryk i den smalle gang, så bestilte jeg en håndfuld billeder i sort/hvid. Jeg synes, at det fungerer ret godt, hvis jeg selv skal sige det! Selvom jeg ikke selv har taget de her billeder, så betyder de alle sammen noget for mig. Det store billede med kaninen er fra Shibuya Crossing i Tokyo (Bunny Head) som jeg har besøgt flere gange. Jeg elsker det sted og jeg glæder mig til at besøge den sindssyge fodgængerovergang igen i maj.

Link til billederne

Billedet fra metroen er også fra Tokyo (Caught in the Door) og giver mig seriøse throwback vibes. Har du været i Tokyo, så er du også tilbragt meget tid i deres overfyldte metro. Billedet af stolpen med Chanel logoet (CC No9) er humoristisk og passede godt til den store kanin og billeder af indkøbsposen, som sidder fast i døren, så den skulle naturligvis også med. Det næstsidste billede, som jeg lige vil fremhæve (Streets Of Brooklyn) er fra Brooklyn og er taget et sted, som Andreas og jeg også har besøgt. Vi kunne dog ikke tage sådan et godt billede, fordi der var så mange turister.

Læs også: Min billedvæg + de 10 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

Sidste billede er fra Prada biksen (Irony In Texas) ude i ørkenen, i Texas, som jeg bare måtte have med. Som du måske også ved, så elsker jeg countrymusik og har også en forkærlighed for Texas efter Andreas og jeg besøgte den store stat for et par år siden. Must go back!

Sådan opdaterer du din gallerivæg

Da jeg bestilte alle mine billeder, så købte jeg også en håndfuld billeder i samme størrelse, i et grafisk design, som jeg godt kunne lide. Så kunne jeg opdatere væggen i stuen eller skifte billederne ud i gangen henad vejen. Det er det gode ved at købe rammer samme sted. Hvis et af de billeder eller plakater jeg har har anderledes mål, så køber jeg en special ramme (og i den så plejer jeg ikke at skifte billederne ud) men ellers jeg skifter jeg løbende billederne ud i mine rammer.

Læs også: 3 labre cocktails med ‘EAGLE’ TONIC og en opskrift på asiatisk hors d’oeuvre

De fleste af mine rammer fra fra Desenio, hvorfra jeg har købt posters og plakater de seneste par år. Når de fleste rammer er fra samme sted, så det nemt at skifte ud løbende. Jeg har altid fået mange spørgsmål om udskiftning af billeder ovre på min instagram – og det er altså sådan jeg gør det. Ps! Skal du sætte billeder op, uden at det kræver det helt store, så skal du have fingrene i en hammer. Duh. Og en hulens masse stålsøm. Stålsøm er det bedste.

Husk at bruge min kode

That’s all folks. Husk husk husk, at du kan få eksklusiv adgang til Desenio’s Black Weekend! Brug min kode ”stonemuse40″ og så får du både tidligere adgang til det hele og bedre rabat. Husk at du sparer hele 40% på næsten alle posters! Koden gælder KUN i
perioden 26-28 november, så det er fra i dag og et par dage frem. Happy shopping!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Tak for koden. Hvilken str. er din plakat med ‘bunny head’? Jeg kan ikke lige gennemskue om dit er 30*40 eller 50*70? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.