Sådan kan du nemt og sikkert sælge ud af din garderobe

Reklame | Jeg har prøvet at sælge mit tøj flere steder og de har alle sammen deres egne fordele og ulemper, men nu har jeg prøvet en sej app, som mindsker noget af det som jeg hader allermest, når jeg sælger ud af min garderobe. For det første, så er det ikke altid nemt at få tilsendt navn køberen. Folk har det med at sende navn og adresse hver for sig og i forskellige beskeder. Derudover, så er det meget, som man skal skrive hver gang man sender en pakke – der skal nemlig både køber og afsender på og det bliver meget tekst, hvis man sender mange pakker.

For det andet, så er der det med sikkerheden af ens pakke. Når jeg har solgt pakker, så har det været altid med brev (medmindre andet har været aftalt) og den kan man ikke spore, hvis den skulle forsvinde med posten eller hvis køber siger, at de ikke har modtaget. App’en hedder Zadaa og det er en app, gør det nemt at sælge (og finde købere, som kan passe lige præcist det, som man sælger) på en nem og overskuelig måde.

Læs også: Spice Girls sneakers (og den sejeste roadtrip til Mekong Delta)

Alt er automatiseret, så nu skal jeg ikke længere skrive navn og adresse på køberen når jeg skal sende en pakke. Når en handel er gået igennem med ‘Zadaa Package’ så får jeg nemlig bare en 5-cifret kode, som jeg skal skrive på en pakke. Herefter afleverer jeg den hos mit drop-off point og så er den afsted. Jeg bliver informeret når køberen modtager pakken og så er det sådan set det.

Det her hedder ‘Zadaa Package’ og det er simpelthen så smart. Uanset hvilken størrelse eller vægt ens pakke har, så kan man sende den afsted, for kun 30 kr. Der er over 500 drop-off points i hele Danmark, så der er meget stor chance for at der er lige netop en i nærheden af dig, men det skal app’en nok fortælle dig. Generelt, så er app’en bare rigtig god til at vejlede en hele vejen igennem: lige fra oprettelse til køb.

Læs også: Hvis du skal købe én ting i H&M (og 3 ting som du ikke vidste om mig)

Zadaa tager en procent-del af ens salg. Jeg husker ikke beløbet, men det står derinde og en god tommelfingerregel er, at jo dyrere varen er, des mindre tager de. Til gengæld, så beskytter Zadaa både sælger og køber, når det kommer til betaling – de holder nemlig betalingen tilbage, indtil køberen har modtaget pakken – og hvis man aldrig modtager sin købte vare, så har de 100% betalingsgaranti.

Vi ses derinde! Jeg har stadig nogle labre sager til salg derinde. Hint hint.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment
  1. Jeg synes ikke jeg kan finde noget på deres hjemmeside om, hvad de tager i kommission og når jeg læser på andre blogs om konceptet, står der noget lignende det, du skriver. At de tager noget, men ikke hvor meget. Kan du linke til, hvor det står?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.