fbpx

Sådan kan du forny og opdatere din billedvæg (på budget)

Sådan kan du opdatere din billedvæg på budget. Easy peasy! Jeg havde lige brug for at der skulle ske noget nyt i lejligheden – og den nemmeste måde at gøre det var at altså skifte billederne ud på væggene. Så det gjorde jeg. Endnu engang, så har jeg bestilt fra Desenio, som er min to-go plakat pusher, hvis jeg gerne vil opdatere væggene på budget. Jeg har tidligere skrevet om plakater, vægfarve og meget mere lige her: ‘Maling af billedvæg – den fineste vægfarve (som er perfekt til en stor billedvæg)‘ og ‘Sådan laver du den perfekte billedvæg (inkl. 7 gode tips og tricks fra jer)‘ skulle det friste.

Spar 25% på alle plakater hos Desenio

Reklame | Inden jeg viser vores nye billeder frem, så vil jeg lige tippe om min rabatkode til Desenio. Med koden “STONEMUSE_25” så sparer du hele 25% på plakater hos Desenio fra i dag og to dage frem. Det vil sige til og med d. 7. februar! Tilbuddet gælder godt nok ikke rammer og handpicked og collaboration plakater, men det gør absolut ingenting, da udvalget er kæmpestort. Jeg kan (og har brugt) så, så, så mange timer på deres hjemmeside.

Læs også: Før og efter – her kan du købe flotte tæpper online

Abstract Line PortraitBalancing Shapes, Indigo Blue

Color Shapes No1, Kimono

White paint

I stuen med den store billedvæg har jeg beholdt det kvadratiske billede fordi, at jeg elsker det… og fordi det var kvadratisk og derfor ikke kunne rykkes rundt på. De andre plakater har jeg købt i de størrelser, som passede ind i eksisterende rammer, så det bare med at skifte dem ud.

Et nyt udtryk og kølige farver

Jeg har valgt plakater, som passede til det kvadratiske billede og den kølige på blå væg bagved. Det er blevet lidt mere roligt i udtrykket pga. alle de blå nuancer og jeg er vild med det. På min los instagrammos, skal jeg nok dele endnu flere billeder. Der tror jeg, at det er lidt nemmere at fornemme væggen.

Læs også: Her kan du få lavet verdens flotteste indbygningsreol

I soveværelset var det vigtigt med en væg, som var endnu mere rolig end i  stuen. Stadig med nogle farver naturligvis! Det store billede med de forskelligt farvede figurer, det hedder Mikado, faldt jeg for med det samme. Faktisk har jeg bestilt det i flere størrelser. Spørgsmålet er bare hvor den mindre plakat skal hænge nu. Det skal i hvert fald op! All righty then, det var mit take på en opdatering af en en billedvæg. Husk rabatkoden (STONEMUSE_25) og hermed et par indlæg, som du måske ville synes om:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.