Sådan kan du få krydset en sej oplevelse af på din ‘bucket list’

Reklame | Det er hårdt for håret at rejse. Især hvis man er nødt til at pakke meget let og ikke har alt det dullegrej med, som man plejer at bruge. Som jeg skrev inden vi rejste, så pakker vi sådan, at vi kun har et stykke håndbagage og én kuffert med, som vi kan tjekke ind – så det er ikke meget plads vi har til små 20 dage. Heldigvis, så har jeg teamet op med Aussie og derfor skal jeg ikke tænke på mit hår imens vi er ude og rejse! Jeg har taget min ‘3 Minute Miracle Reconstructor’ med i bagagen og mit hår er derfor kun et par minutter om at blive blødt og labert, imens vi er ude på eventyr. Og det er med høj luftfugtighed og det hele.

Det her med at være eventyrlysten og ikke at bekymre sig for meget om, hvad andre mennesker tænker, er noget af det, som jeg vil komme lidt ind på i dag. Jeg er nemlig blevet en del af en stor konkurrence, Aussome Bucket List, som Aussie afholder og hvor der er fokus på lige netop de to ting. Ved blot at bruge Instagram, så kan I vinde en masse seje oplevelser – og jeg er blevet en del af juryen, se hvem der ellers er med på Aussie’s hjemmeside, hvilket betyder, at jeg skal være med til at vælge dem, som skal vinde nogle af de store præmier.  Vil I gerne opleve noget vildt og måske få krydset noget af på jeres bucket lists, så skal I bare læse med lige her.

Læs også: Så er kufferten sgu pakket (og her er 10 seje links som du skal læse)

I år, vil Aussie inspirere piger til at leve deres liv til fulde (it’s all about living life to the fullest) og imens de gør det, så skal de ikke bekymre sig om deres hår eller hvordan det ser ud imens. Med Aussie’s 3 Minute Miracle, så behøver man ikke bekymre sig om sit hår – og det er uanset hvis man lige har – eller skal til at opleve nogle vilde oplevelser. For mig, der lever jeg to the fullest, når kufferten er pakket, jeg har Andreas i hånden og prøver noget nyt. Det behøver ikke være vildt hver gang, det kan også bare være når vi prøver en restaurant som ser lidt spøjs ud (men som viser sig at være fantastisk) eller booker to billetter til Vietnam få uger før afrejse. Bare fordi.

Hvis du ikke har hørt om udtrykket bucket list, så er det en liste over alle de mål, som du gerne vil opnå, drømme du vil opfylde eller livserfaringer, du vil opleve, før du dør. Det er ret nemt at lave sådan en liste – det bliver straks sværere, når man skal til at krydse alle de forskellige ting af. Aussie tror på (og det gør jeg også) at vi, kvinder, sommetider bare skal tænke mindre og være bedre til at springe ud i nye eventyr! Derfor har Aussie lavet denne Aussome Bucket List, som er en liste med 6 forskellige eventyr, som kan ugle ens hår. Måske står ‘Skydiving in Dubai‘ på din bucket list? Hvad med et ‘Geysir bath on Iceland‘? Læs om alle de oplevelser og buckets I kan vinde på Aussie’s hjemmeside og så fortæller jeg mere om konkurrencen nedenfor:

Læs også: Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)

Sådan deltager du i Aussome Bucket List:
1. Del et billede på din egen instagram profil, som passer til udtrykket “living life to the fullest“. Du kan vinde ved at dele et nyt billede eller tagge et eksisterende billede. Jeg håber dog at I deler nogle nye, seje billeder, som jeg kan udvælge imellem! 2. Tag herefter @aussiehairofficial og husk at bruge det hashtag, som passer til den ‘bucket’ som du gerne vil vinde – det kan være #aussomeskydiving, #aussomesurfing, #aussomegeysir, #aussomeroadtrip, #aussomescubadiving, #aussomefestival. Du skal bruge et af de her hashtags for at kunne deltage og for at vi kan finde dig. 3. Det er sådan set det. Nu skal du bare læne dig tilbage og vente på, at juryen, som jeg er en del af, trækker en vinder af hver bucket.

På mandag, der skal jeg selv krydse noget af på min bucket liste. Jeg skal nemlig på en vild roadtrip til Mekong Delta (lige til info, så er et af de buckets som I kan vinde, en roadtrip tur i USA hvilket lyder too wild og I kan læse mere om det ovre hos Aussie) og jeg glæder mig alt for meget! Hvis I gerne vil følge med på min tur, så er jeg sikker på, at jeg nok skal få spammet igennem ovre på los instagrammos, men hey, hvor tit er man lige på roadtrip i Vietnam?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.