Sådan her burde ALLE mandage simpelthen starte – STONEMUSE

Sådan her burde ALLE mandage simpelthen starte

Det regner, det er mandag og jeg har glædet mig til at stå op og komme i gang med ugen! Jeg drak lidt for mange cocktails i torsdags, så fredag kunne jeg ikke lave så meget og i weekenden går alt i stå, og der kunne jeg heller ikke lave så meget. Nu er det mandag og jeg glæder mig til at komme i gang med ugen.

Jeg er så fandens glad i dag. Jeg ved ikke, om det er fordi det er er mandag og jeg elsker det jeg laver, eller at det simpelthen er fordi jeg glæder mig til at spise et spejlæg til morgenmad. I hvert fald, så sprang jeg ud af sengen i morges, tændte ovnen og bryggede straks to kopper kaffe. Det stod på Instant kaffe her til morgen, en variant, som jeg bare får lyst til at drikke engang i mellem.

MagasinMagasin 6Magasin 3Magasin 4

Nå men nu til tøjet. Er de bukser fra Magasin ikke bare for seje? Det er sådan nogle man kan slappe godt af i men med det rette tilbehør, så bliver de faktisk ret seje. Støvlerne fra Toga Pulla er nogle evige favoritter og den hullede top fra IRO fandt jeg bagerst i skabet. Der er bare ikke noget bedre end at finde skjulte gamle ting, der allerbagerst i skabet

Magasin 2Magasin 5

Links kan indeholde reklame:
MDK læderjakke
,
Magasin bukser (de er på udsalg),
Toppen er fra IRO og ældgammel,
Toga Pulla støvler,
Tørklæde fra Zara.

Udgivet i samarbejde med Magasin

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.