Sådan har jeg brugt farvede vægge i min indretning (og en liste med farvekoder)

Full disclosure. Jeg har ikke haft den bedste start på ugen. Smadret telefon. Vandskade. Produktfejl. Så jeg vil holde det her indlæg superkort. Som lovet, en liste over de farver, som vi har på væres vægge. Alle er fra Jotun (reklame) og det er simpelthen det bedste maling. Super nemt at påføre. Selvom du er amatør, like me, så er det nemt at få det godt resultat. Nå, nu til det, som det handler om i dag. De flotte vægfarver!

Farvekoder

Ps. Jeg ved ikke hvorfor mine ben ser så lækre ud på øverste billede. Jeg giver de smækre bukser fra Filippa K skylden (reklamelink). Du ved, de er lidt ligesom dem, som jeg også har i sort og som jeg har vist utallige gange. Jeg lever i begge par for tiden!

Læs også: Altan afskærmning i bambus (en billig, pæn og praktisk opdatering af altanen)

LIGHT 1349

Først den nyeste farve på væggen, som jeg brugte den seneste helligdag, på at få på væggene. Hele den ene stue fik en tur! Tro det eller ej, så er der faktisk kun e´t lag på de her billeder, så det er en god farve, som dækker vildt godt! Den er lidt mere kølig end på de her billederne her, men som det er med al maling, så skifter farven alt efter tidspunkt på dagen. Det her billede er taget omkring klokken 20 om aftenen.

Læs også: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

RUSTIC PINK 12086

Sådan ser denne væg ikke ud længere! Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle beholde den, men valgte (imens jeg var godt i gang med at male de andre vægge i rummet) at give den en omgang, så den også blev gul. Den skulle have to lag, men nu kan man slet ikke se at der har været en anden farve her. Jeg har egentlig superglad for den, men den fungerede ikke med den gule farve.

Læs også: Min billedvæg + de 10 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

LOCAL GREEN 8546

Her kan man virkelig se hvor meget farven skifter med lyset. Nederst kommer der ikke så meget sollys på imens der er masser af lys øverst. Den skifter farve hele dagen og jeg er vild med den. Hylderne er de der standard hylder fra IKEA som vi malede i samme omgang. Synes at det fungerer så fint sammen.

Læs også: En nem måde at måde at skjule et (knap så pænt) fjernsyn i et soveværelse, f.eks

DECO PINK 2782

Jeg elsker det her nye udsnit! Jeg følge sgu, at jeg manglede en lyserød væg i mit liv og det blev den klassiske (det er det vel efterhånden) farve ‘Deco Pink’ fra Jotun. Den er set vildt mange steder, men det giver også god mening, tbh. Jeg synes nemlig, at det er den perfekte lyserøde farve. Se også lige hvor godt den passer til betrækket på vores stol? Den er også identisk med farven på vores lyserøde sofa. Så fin.

Læs også: Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet

SKYGGEBLÅ 4629

Hvis du har fulgt med hos mig, bare lidt, så må du have stødt på denne væg. Jeg har vist den meget og jeg stopper ikke lige foreløbigt. That’s all folks! Nu vil jeg lave endnu en kop og så vil jeg stirre på de hvide vægge vi har tilbage og overveje hvad der skal ske med dem.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

4 Comments
  1. Hei Michelle :)
    Fargene du bruker er så fine, men jeg finner ikke fargekode på kjøkkeninnredningen deres. Har du også den?
    Vh Jane Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.