Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram)

Liste med farvekoder. Full disclosure. Jeg har ikke haft den bedste start på ugen. Smadret telefon. Vandskade. Produktfejl. Så jeg vil holde det her indlæg superkort. Som lovet, en liste over de farver, som vi har på væres vægge. Hvis du leder efter den farve, som jeg har brugt på vores køkkenskabe, så skal du tjekke det her indlæg, hvor jeg gennemgår det hele: “Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

Liste med farvekoder

Alle er fra Jotun (reklame) og det er simpelthen det bedste maling. Super nemt at påføre. Selvom du er amatør, like me, så er det nemt at få det godt resultat. Nå, nu til det, som det handler om i dag. De flotte vægfarver!

Læs også: Er der seriøst til 40 brusebade i denne lille flaske?

Liste med farvekoder

LIGHT 1349

Først den nyeste farve på væggen, som jeg brugte den seneste helligdag, på at få på væggene. Hele den ene stue fik en tur! Tro det eller ej, så er der faktisk kun e´t lag på de her billeder, så det er en god farve, som dækker vildt godt! Den er lidt mere kølig end på de her billederne her, men som det er med al maling, så skifter farven alt efter tidspunkt på dagen. Det her billede er taget omkring klokken 20 om aftenen.

Læs også: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

Liste med farvekoder

RUSTIC PINK 12086

Sådan ser denne væg ikke ud længere! Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle beholde den, men valgte (imens jeg var godt i gang med at male de andre vægge i rummet) at give den en omgang, så den også blev gul. Den skulle have to lag, men nu kan man slet ikke se at der har været en anden farve her. Jeg har egentlig superglad for den, men den fungerede ikke med den gule farve.

Læs også: Nem iskaffe med kondenseret mælk (en nem måde at få brugt kafferester)

Liste med farvekoder

LOCAL GREEN 8546

Her kan man virkelig se hvor meget farven skifter med lyset. Nederst kommer der ikke så meget sollys på imens der er masser af lys øverst. Den skifter farve hele dagen og jeg er vild med den. Hylderne er de der standard hylder fra IKEA som vi malede i samme omgang. Synes at det fungerer så fint sammen.

Læs også: Aktive rabatkoder og konkurrencer (som du kan finde hos mig lige nu)

Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram) 4

DECO PINK 2782

Jeg elsker det her nye udsnit! Jeg følge sgu, at jeg manglede en lyserød væg i mit liv og det blev den klassiske (det er det vel efterhånden) farve ‘Deco Pink’ fra Jotun. Den er set vildt mange steder, men det giver også god mening, tbh. Jeg synes nemlig, at det er den perfekte lyserøde farve. Se også lige hvor godt den passer til betrækket på vores stol? Den er også identisk med farven på vores lyserøde sofa. Så fin.

Læs også: Opskrift på gyoza og dyppelse dertil (nemme, lækre og alt for smukke)

Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram) 6

SKYGGEBLÅ 4629

Hvis du har fulgt med hos mig, bare lidt, så må du have stødt på denne væg. Jeg har vist den meget og jeg stopper ikke lige foreløbigt. That’s all folks! Nu vil jeg lave endnu en kop og så vil jeg stirre på de hvide vægge vi har tilbage og overveje hvad der skal ske med dem. Som altid så kan du finde mig ovre på Instagram, hvor jeg jævnligt deler kig ind i mine stuer med farvede vægge.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)
En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (if it’s ugly)
5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (en miniguide)
Opskrift med østerssauce ( feat. *meatballs* og champignon)
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
Mine økonomiske mål for 2021 *del 1*
5 steder hvor jeg ikke sparer på mine penge *moneymu$e*
7-ish aktive rabatkoder og konkurrencer