Sådan finder du flotte filtre til dit instagram feed

Ja, jeg har fået nyt instagram-filter og det er sådan nogle små ting som det, der gør mig glad. Ja, den er god nok. Jeg har længe været lidt træt at udseendet af min instagram, så jeg gav mig til at lede lidt på nettet og der faldt jeg over noget ret sejt – men først – hvad synes I om filteret på mine billeder, sådan som de ser ud nu? Er de ikke fine? Jeg er selv ret meget oppe at køre over filteret, som er lige som jeg havde i tankerne. Det er de små ting!

 

NÅMENALTSÅ… Jeg ville lige give et lille tip videre til jer ang. instagram filtre. Jeg tænker, at der måske er et par stykker af jer, som også elsker flotte filtre. Det er, som sagt, et lille tip men jeg håber I kan bruge det.

 

Det eneste I sådan set skal gøre, er at:
Søge på pinterest efter ‘instagram theme’ eller ‘instagram filter’ og så kommer der en hulens masse resultater op som I bare kan bruge af. Blandt de mange billeder, kan man se hvilket program og indstilling man skal bruge for at opnå den effekt man kan lide. Man kan også blive mere specifik og søge efter ‘instagram filter vsco’ eller ‘instagram filters blue’ men det er bare med at prøve sig frem. Det er da bare nemt, ikke? Prøv at give det et forsøg!

 

Jeg fandt mit derinde, med mine egne små justeringer selvfølgelig, og jeg synes simpelthen at det er blevet så fint.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

18 Comments
  1. Mange tak for tip:)

    Kan man lægge filter på allerede “postede” instagrambilleder?

    KH Sara

  2. Har du mon lyst til at dele dit filter?
    Det ser superfedt ud, og trænger til noget inspiration til mit eget insta feed :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.