Sådan får din foundation den helt rigtige farve (hver gang)

Det her er jo et virkeligt simpelt tip men ikke desto mindre, så fungerer det bare. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: køb to foundations i to forskellige nuancer og bland dem på din håndryg. Så er du altid sikker på at din foundation har den helt rigtige farve.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-12

Disse har to helt forskellige funktioner og som I nok kan se, så har jeg de også forskellige farver. Det er bare så smart at blande to foundations, for så kan du altid opnå den helt rigtige farve – så når du bliver brunere om sommeren, så bruger du bare mere af den mørke og om vinteren, så det er selvfølgelig omvendt. Desuden så har de begge forskellige fordele, som jeg godt kan lide: den fra Clinique dækker helt vildt godt og den mørkere fra MAC har en fantastisk blød konsistens og solfaktor 15.

Læs også: mine 5 bedste beauty tips

Det er et lidt dyrt her-og-nu køb men de holder virkeligt længe.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.