Lampe guide – sådan kan du bruge belysning som en rød tråd i din indretning

Hermed min lampe guide. Imens der er håndværkere i både køkken og bad, så tænkte jeg at jeg ville dele nogle af de rum, som er flotte og som jeg kan holde ud at opholde mig. Imens det står på! Som jeg kom lidt ind på forleden, så skal vi have lavet gulve i både køkken og bad. Jeg glæder mig ikke til selve processen, men jeg glæder mig til at se det færdige resultat, da begge rum trænger til en upgrade.

Nåmenaltså, i dag, så skal det handle om indretning med lys og smukke lamper. Det handler både om de lamper, som jeg har samlet på i løbet af det seneste år og om mit seneste køb, som jeg har fundet hos Andlight. Skal jeg være helt ærlig, så har lamper ikke haft største prioritet hos os. Det var først da vi begyndte at lege med tanken om at flytte i ny bolig at vi begyndte vi at investere i lamper. Og ja, jeg mener investere, da jeg ser det som en investering og som et stykke kunst.

Læs også: Den fineste vægfarve (som er perfekt til en stor billedvæg)

Lampe guide

Lampe guide

Lampe guide

Første stue

Denne lampe, det er en Flowerpot VP3 bordlampe i mild rødhar tilfældigvis præcis samme farve, som vores lyserøde sofa. Den skulle naturligvis være en del af vores indretning! Den er super flot og fungerer, som en farve og et element, som binder de forskellige rum sammen. Lampen giver et godt lys og så er den nem at rykke rundt, hvis man gerne vil skifte et udtryk i et rum. Dét gør jeg tit!

Læs også: Før og efter – et par billigekøkken opdateringer som har gjort en KÆMPE forskel

Soveværelse

Anden lampe, JWDA Beton Bordlampe fra MENU, er også en rykke-rundt-lampe og bliver og rykket godt rundt i lejligheden. Det, som jeg især godt kan lide ved denne lampe, er betonfoden (beton-looket kommer til at gå igen på vores køkken og badeværelse) og messing-knappen. Den passer nemlig godt til resten af vores indretning.

Både vores røde lampe i stuen og de spisebordsstole som jeg netop har bestilt har messing-detaljer, så det er en ting, som også går igen i alle rum. Jeg er vild med de små detaljer, som får rummene til at passe sammen. Det er helt sikkert en ting, som jeg synes, at man skal tænke over når man skal investere i lamper.

Læs mere: De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Anden stue

Vores stue har I allerede set utallige gange på instagram, men jeg kan ikke lade være med at vise rummet frem. Jeg glæder mig til at fylde væggen ud med endnu flere billeder og lave et lille kontor til mig selv i venstre hjørne. Jeg dog lige have fundet mig et labert skrivebord. Jeg skal også finde en perfekt stol. Nogle hylder mangler jeg vist også. Så ja, jeg skal have fundet det hele.

Tom Rossau Lampe

Verdens smukkeste lampe fra Tom Rossau har fået en central plads i vores anden stue nu her (før stod den i den stue et, men vi er ved at få lavet en stor reol, så den skulle rykkes) og er en ægte conversation starter. Jeg har mange spørgsmål om lampen hver gang nogen er på besøg – og jeg elsker at fortælle om den! Dens bølgede former passer så godt til den stil, som vi prøver at ramme. Hvis jeg lige skal komme ind på det der med at tænke i former og farver, som passer sammen, så er vi ved at vælge armatur som også har bløde former – igen, så tænker vi over alle de her ting i hele boligen og det håber jeg, at man kan mærke når man er på besøg hos os.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

14 Comments
  1. Uh! De har mange fine :) Hvilken model har du bestilt? Linket fører mig bare til forsiden ;)

 1. Hej Michelle. Er VILD med din blog og instagram – du er så inspirerende! :))
  Er den lille lyserrøde plakat også fra By Garmi?
  Vh Anna

 2. Hej Michelle,

  Hvor er det fine skab/kommode/opbevaring i lys “træfarve” fra?
  Den er så flot!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.