Sådan bruger du farve-korrigerende concealer

Andreas fik vist lidt af et chok forleden, da jeg hev ham ind i stuen (med det gode morgenlys) for at tage et par billeder af mig. Håret var meget morgenagtigt og ja, så så jeg jo sådan her ud. Sådan ser jeg faktisk ud hver eneste morgen, når jeg tager sminke på, men det er ikke noget han ser eller bemærker når jeg står på badeværelset.

Okay, det er altså lidt nervepirrende, at dele billeder ens ansigt uden noget på udover nogle farvede striber, men jeg ville lige vise jer hvor jeg bruger Maybelline’s Master Camo Correcting Pens, som er de perfekte, små redskaber til at skabe en god base – og I ved jo, at jeg elsker mine baser!

Læs også: Det første kig på Gigi Hadid’s nye make-up palette (omg)

De nye Master Camo Correcting Pen’s findes i tre farver, men det er den gule og især, den grønne, som jeg vil fokusere på i dag. Det er nemlig de to farver, som jeg bruger allermest – når jeg ikke bruger verdens sejeste palette, that is. De er nemme at bruge – skru på bunden af pennen i 10-15 sekunder (det tager længere tid end man lige tror før der kommer farve ud) eller indtil at farven dukker op på applikatoren og dup så farverne direkte på huden.

Sådan bruger du den grønne pen

Udjævn rødmen med den grønne farve, da den neutralisere den farve i ens hud. Jeg bruger den især omkring næsefløjene, hvis jeg har nogle urenheder og i midten af panden. Det var faktisk en kosmetolog, som bemærkede, at jeg er meget rød mellem mine øjenbryn, så der sørger jeg for at bruge den.

Læs også: Den BEDSTE foundation (og et tip til at finde den helt rigtige farve)

Sådan bruger du den gule pen

Nedton den mørke nuance, som man kan have under øjnene, med den gule farve. Den gule farve lysner mørke nuancer op. Jeg bruger den under øjnene og prøver så vidt muligt at komme farven på i en trekant – det giver nemlig det bedste resultat, når man blender farven ud. Afslut med at duppe et let lag concealer henover bagefter.

Når du har taget ‘dine farver’ på, så kommer man blot concealer og foundation på, som du plejer. Nemt, nemt, nemt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
      1. Ok, tak for svar. Det er vist også mest sorte rander under øjnene (for lidt søvn og er mooooaaar! ) og så lidt rødme ved næsen. Må lige afprøve dem et sted. Sværger ellers til Mac….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.