Off to Finland + 3 gode podcasts som er med på turen

Nøj, i dag har jeg været oppe klokken alt-for-tidligt for at rejse til Finland, hvor jeg skal være i godt 2 dage. Jeg er træt (og er allerede på kop nummer 2) men jeg er sikker på, at det nok skal blive sjovt det hele – og så synes jeg bare, at det er fedt, at jeg har mulighed for at besøge et land, som jeg ikke har besøgt tidligere. Ønsk mig lige held og lykke med det hele (!) og hermed 3 gode podcasts, som jeg har i ørene i dag. Jeg lytter til podcasts konstant og jeg er altid på jagt efter nye, så sidder i inde med et tip, så send dem gerne min vej!

Læs også: 5 gode podcasts som du skal høre

3 gode podcasts
Og nu til tre meget forskellige men meget gode og vel-producerede podcasts, som jeg har med på turen og som I SKAL høre. To af dem har jeg anbefalet tidligere, men de kan sagtens anbefales igen! Forleden fik jeg et spørgsmål om hvordan man lytter til podcasts – og der er altså mange forskellige måder at lytte med på – men den nemmeste måde er nok via. podcast app’en (det hedder den vist bare) og der kan man gå ind og abonnere på de podcasts man gerne vil høre. Gratis, selvfølgelig!

Being Boss
Jeg har lige anbefalet den her til Danica, for den er simpelthen lige hende! I Being Boss hører vi hver uge med på Emily og Kathleen’s samtaler om hvordan det er at være kreativ entreprenør og hvordan man får skabt den bedste og mest velfungerende virksomhed for sig selv. Det er et super godt program, hvis man er vild med iværksætteri og kan lide at høre seje og inspirerende kvinder dele ud af deres erfaringer.

StartUp
Det allerførste afsnit af den her podcast fik mig til at krumme tæer (elskede det og fik det så dårligt på værtens vegne) og efter det, så var jeg egentligt bare hooked. Startup handler om den garvede podcaster, Alex Blumberg, som vil starte sit eget podcast firma og vi følger ham på hans vej. Det lyder måske kedeligt, hvis man ikke er til iværksætteri, men han er så god til at fortælle og man bliver virkeligt draget med på hans rejse. Husk at starte med det allerførste afsnit. Elsker det afsnit.

Læs også: Kaffe, et kæmpe tak og en kjole opdatering

Science VS
Det her er en meget anderledes podcast og der er ikke særligt mange afsnit endnu, men jeg er helt vild med konceptet og den glade vært med den tykke autralske accent. I podcasten her forsøger værten Wendy Zukerman at kigge på trends og kendte teorier gennem videnskabelige øjne – f.eks. for at se om økologisk mad egentligt er bedre end ‘almindeligt’ mad – og hun kommer så til sidst med en konklusion på det hele. Det hele bliver fortalt på en sjov og let måde og jeg lover jer, at det ikke er ligeså nørdet som det lyder.

Vi snakkes ved i morgen og senere i dag på diverse sociale kanaler. Hvis jeg altså har internet, that is.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.