Repost: Signaturen på Karma Sushi

Jeg fortalte jer I lørdags at jeg stadig var i mad-koma, og her, ser I så hvorfor. Fredag aften tog Andreas og jeg nemlig endnu engang forbi Karma Sushi nede i Vestergade, som ligger lige rundt om hjørnet hvor vi bor, for at smage på Signaturen. Det var en ganske fantastisk oplevelse og det var virkeligt længe siden, at jeg sidst havde fået både kaviar og kongekrabbe. Det var også sjovt at se Andreas forsøge sig med at få kødet ud af kløerne, og jo, det endte med at jeg måtte tage over der, for jeg er asiat og det med at pille kød ud af skalddyr, ja det ligger bare i fingrene.

Signaturen_Karmasushi_Aarhus_3Signaturen_Karmasushi_Aarhus_6
Signaturen_Karmasushi_Aarhus_21
Signaturen_Karmasushi_Aarhus_9

Signaturen_Karmasushi_Aarhus

Signaturen_Karmasushi_Aarhus_2Menuen er stor og man får et par retter ved hver servering. Først fik vi en kæmpe skål miso-supper med jomfruhummer og rejer. Der var en skøn tangsalat ved siden af. Suppen smagte godt og jeg plejer normalt ikke at være til miso-suppe, da smagen plejer at være for hav-agtig til mig, men denne var jeg vild med og så var der lækre hummer stykker i.

Signaturen_Karmasushi_Aarhus_8Signaturen_Karmasushi_Aarhus_3

Signaturen_Karmasushi_Aarhus_2

Derefter stod den på tempura rejer, laksesashimi med trøffelcreme (hold nu kæft, det var godt) og så kavier med crunch og avocado. Denne servering var hurtigt væk og dernæst fik vi serveret en stor omgang edamame bønner (når jeg først går i gang med dem, så er de hurtigt væk) og så spiste vi kongekrabbe med masser af kød i.

Og nu tænker I nok, var I ikke mætte nu? Og jo, kunne da mærkes men da sidste servering kom, så blev vi sgu lidt sultne igen. 30 stk. sushi blev placeret foran os og ja, de blev selvfølgelig spist alle sammen. Vi havde egentligt også bestilt dessert (de ser så fandens lækre ud) men som I måske kunne gætte, så måtte den afbestilles for ellers ville jeg ikke kunne gå hjem. Men helt seriøst, prøv Signaturen på Karma. Det vil I ikke fortryde og jeg vil mene at man sagtens kan være 3 om den, hvis man ikke er grovædere ligesom Andreas og jeg, er.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Nøøøj, altså! Den må jeg ganske enkelt prøve!! Hvor meget må man slippe for sådan en Signatur-menu?

    1. Den koster 845 for to, så det er ikke noget man gør hver måned, men jeg synes det er alle pengene værd – og en god og hyggelig oplevelse, ikke mindst :)

  2. Den koster 845 for to, så det er ikke noget man gør hver måned, men jeg synes det er alle pengene værd – og en god og hyggelig oplevelse, ikke mindst :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.