REPOST: OUR APARTMENT WITH AIRBNB

DSC_3085-copyApropos en julerejser og juleminder, som jeg skrev lidt om her, så har Andreas og jeg booket en tur til Hamborg i næste uge – det er jo lige om lidt og jeg glæder mig helt vildt! Endnu engang, så har vi booket en lejlighed gennem AirBnb, som vi brugte da vi var i Berlin sidst – det er så super nemt at bruge og vi boede seriøst det bedste sted i Kreuzberg. Se le pics fra vores lejlighed efter hoppet.

Dagene i Hamborg skal bruges på at spise, holde os varme i kaffe, shoppe, på julemarked (tak for alle jeres tips til byen forresten) og bare opleve Hamborg, som jeg ikke har besøgt før. Jeg ville egentligt også lige høre, hvor er det perfekte sted at bo i Hamborg, er? Tænker noget der måske er gå-afstand til det meste eller tæt på metroen, hvis de altså har sådan en i Hamborg. Let me know!

Anywho, læs gerne det originale indlæg hvis I overvejer en smuttur til Berlin. Der fortæller jeg lidt mere om vores tur, området vi boede i og den lejlighed, som vi havde lånt. Læs med lige her!


Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Under min kandidat boede jeg i Hamborg i 3 måneder. Uden at have vidst noget om det inden endte jeg med at finde en lejlighed i et af de populære områder, Ottensen. Den bydel har sit eget super hyggelige centrum med shoppe muligheder og rigtig fine cafeer. Og der er er metro og alt transport tæt på, og der er ikke specielt langt til centrum der fra. Nyd jeres tur, jeg savner den by. Den er fantastisk ☺️

    1. Super, mange tak for det! Vil huske Ottensen, kender slet slet ikke til Hamborg.
      Metro, good :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.