Rejseguide til Vietnam – den sejeste ‘airbnb experience’

Reklame | Warning! Det her indlæg indeholder ægte turist fotos! Uha, det er vist på tide at jeg kommer igennem alle mine indlæg og guides til Vietnam, men den flytning som vi er midt i, trækker tænder ud. Lige nu, der sidder jeg og arbejde på Starbucks, og selvom jeg hellere ville sidde derhjemme og arbejde lige nu, så har vi ikke nogen stole lige for tiden. Så… det.

Nu til verdens sejeste oplevelse. Eller. Jeg synes i hvert fald at den var sej og jeg er stadig ret høj over den! Da vi ankom til Ho Chi Minh, så bookede vi en tur som hed ‘Saigon Street Food Feast’ med AirBnb Experiences. Det er en lidt dyr oplevelse (altså hvis man tænker på priserne i Vietnam) men vi kendte ikke byen overhovedet – og tænkte derfor at en Street Food tour var den bedste måde, at få set byen og få besøgt en masse forskellige distrikter – og så ville vi selvfølgelig gerne prøve en masse vietnamesisk mad!

Læs også: Et postkort fra Vietnam (bøllehat og verdens flotteste kjole)

Andreas og jeg bookede en tur til om fredagen, som var dagen efter vi ankom og så fik vi lokket min lillebror og hans kæreste med på turen også. De var tilfældigvis i Ho Chi Minh samme fredag som os, og de var heldigvis klar på en lille Street Food Tour gennem Saigon! Jake, som står bag touren, hentede os på hotellet – og så hoppede vi bag på hver vores scooter. Vi drønede gennem byen og det var en vild oplevelse at opleve byen på den måde, da vi ellers kun kom rundt med taxa.

Maden. Åh, maden, som vi fik prøvet, var intet mindre end fantastisk – og meget af det, er jeg sikker på, at vi ikke ville få prøvet i Vietnam, hvis ikke at vi havde været med på den her tur. Især en énkelt ting var ret vild, men den kan ret, kan I se ovre på min instagram i løbet af i dag, for omg, that was wild. Vi var nok 14 mennesker på turen og var den fedeste oplevelse ever. Jeg vil anbefale alle at prøve den, hvis I nogensinde er på de kanter!

Læs også: Sådan kan du få krydset en sej oplevelse af på din ‘bucket list’

Hvis I ikke kender AirBnb Experiences, så er det simpelthen oplevelser, som man kan booke, før eller imens, man er ude og rejse. Ofte er det lokale, som står bag de her oplevelser, så der er rig for at prøve noget, som man kun kan opleve i den by, som man besøger. Super fedt!

Man kan finder de her ‘experiences’ samme sted, som hvor man booker boliger – og det er så nemt og overskueligt, at kigge de forskellige oplevelser igennem. Vi overvejede at tage op endnu en food tour, hvor vinklen var en anden og vi var lige ved at tage på kaffe-kursus også, men tiden var ikke til det. Der er altså en række sjove og anderledes oplevelser at vælge imellem, når man er afsted – det er bare lige med at vælge!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.