Rejseguide til New York (her skal du spise god mad og ja… bare SPISE)

Hermed min rejseguide til New York. Den er lidt kortere end mine ‘normale’ guides, men det er simpelthen fordi, at jeg (også) vil anbefale dig at tjekke mit højdepunkt til NEW YORK ud på Instagram, hvor jeg både har gemt steder, videoer og lavet tags til endnu flere steder en her på listen. Læs med!

Rejseguide til New York

Er du i Williamsburg, så skal du forbi Supreme butikken. Ingen kø og så er butikken så flot! Der er også god pizza til ingen dollars hos Joe’s Pizza. I SoHo, så skal du selvfølgelig besøge Glossier (de har lavet ny butik og den skulle være så smuk) og så skal du bare gå rundt i de smukke gader i SoHo og shoppe vintage i Beacon’s Closet. Bor du i ved Times Square, så er du i nærheden af alle kendte take-away steder, såsom Olive Garden, som vi prøvede for første gang. Du skal forbi Chipotle og du skal hente frokost på Dean & Deluca. Fried chicken og masser af kaffe kan du få på Friedman’s.

Læs også: Hermed de 8 bedste markeder og loppemarkeder i (og omkring) Aarhus

Central Park

Jep. Parken er en klassiker og nærmest ikke noget, som jeg burde bruge tid på at nævne herinde, men se lige de smukke billeder, som vi tog derinde. Så bliver det sgu ikke mere New York! En hund-ejer med alle hans racehunde. Et bryllupsshoot med publikum. Udsigt til Tommy Hilfiger’s sindssyge lejlighed. En blanding af helt forskellige mennesker samlet på ét sted. Åh, det var intet mindre end fantastisk!

Chick-Fil-A

Okay, nu til maden. Lad os starte med et lidt lol tip. Jeg elsker Chick-Fil-A. Så. Så. Meget. Hvis du ikke kender kæden, som findes overalt, så det er stedet, som man skal besøge, hvis man skal have gode nuggets. Og god service! Begge ting er de kendte for og jeg skal altid herind, når jeg i the States. 

Læs også: Nem aftensmad på 20 min (thai suppe med rød karry, tahin og svampe)

Momofuku SSÄM BAR

Det her var nok turens bedste måltid, intet mindre! Vi håbede selvfølgelig på at møde selveste David Chang, men vi måtte nøjes med en lookalike. Nøj, maden var altså god og skal prøves, hvis du er på de kanter. God asiatisk mad med et twist! Sørg for at booke bord eller gå forbi imens du ikke er alt for sulten. Vi kom uden at have booket bord, men gik en tur rundt om the block i en halv times tid. Vi fik en SMS om at der var et bord klart til os og kom tilbage til et ledigt bord.

Info: 
207 Second Avenue
at 13th Street
New York, NY 10003

Milk

Har du plads til dessert, så kan du svinge forbi Milk, som ligger på samme gade, som SSÄM. Crack pie, funfetti birthday cake, og is lavet på cereal milk. Ja tak! Milk Bar findes flere steder i New York, men det er den nedenfor, som er tættest på SSÄM.

Info:
Milk Bar East Village
251 E 13th St
New York, NY 10003

Læs også: Sådan kan du forny og opdatere din billedvæg (på budget)

Hill Country Barbecue Market

Ligesom i Chicago (Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago) så fandt Andreas selvfølgelig a real barbecue joint, som servede fantastisk mad. Vi har en forkærlighed for Texas og det var helt ligesom at være tilbage. Man får serveret maden på store stålbakker og så er det bare med at tage for sig. Tip: Kom til frokost (det kan man få helt til klokken 16) og spar næsten 50% på maden!

Info:
30 West 26th St
New York City NY

Ichiran Ramen

Turens første og sidste stop. Det var nemlig så godt, at vi måtte besøge Ichiran Ramen flere gange! Og åh. Det var ren nostalgi! Da vi var i Japan, så stod vi i kø i næsten halvanden time, i kulden, for at komme herind – så vi måtte også hermed. Ikke helt ligeså godt som i Japan (også en umulig opgave) men det er og bliver altså min yndlings ramen. Altid.

Info: 
132 W 31st St
New York, NY 10001

Læs også: Guide til Sønderjylland (her skal du bo og det her SKAL du opleve)

MoMA

Endnu et klassisk New York tip, men ikke desto mindre, så skal det på listen. Hvis du har en rainy eller kold dag i byen, så er MoMA et godt bud på en aktivitet. Der er masser af mennesker, så kom så tidligt på dagen som muligt! Der er også gratis billetter nogle fredage, så hold øje med det.

Info: 
11 West 53 Street
New York, NY 10019

Læs også: Før og efter af vores køkkengulv (erfaring med beton ovenpå linoleum)

Levain Bakery

Hvis du har lavet lidt research på New York, så er du sikkert stødt på Levain Bakery, som skulle have de bedste cookies i hele byen. De ser ooey, gooey og alt for lækre ud, men da vi drejede om hjørnet og gik ned mod bageriet, så var der den længste kø ever, udenfor. Jeg har en sød tand, men så meget elsker jeg ikke cookies, så vi gik videre. Se køen i min story lige her. Havde det dog været en ramen kø så ville jeg dog ikke have noget problem med at vente!

Info:
351 Amsterdam Ave
New York, NY 10024

Recolte Bakery

Vi orkede som sagt ikke køen og gik over til en anden bager, som lå 50 meter væk. Der var ingen kø, god service og ligeså lækre (tror jeg?) kager og god kaffe. De havde så mange forskellige kager, som man kunne vælge imellem, så vi endte med tre forskellige til deling.

Info:
300 Amsterdam Ave
New York, NY 10023

Læs også: 5 asiatiske opskrifter (som er nemme at lave, smagfulde og super smukke)

Brooklyn og Brooklyn FLEA

Brooklyn og især hele DUMBO området er et besøg værd. Om søndagen, markedet er dog lukket fra november til marts, så er der Brooklyn Flea, hvor en masse hipsters (there I said it!) står og sælger ud af deres sager. Det er smukt, hyggeligt og er der en fantastisk udsigt til broen. Husk at finde instagram spottet og få et godt grin over dem, som prøver at fange det helt rigtige billede – som er ret umuligt at få, når der er så mange mennesker. Also. Der er også en Shake Shack i nærheden, hvis det skulle friste.

Phew, det var min rejseguide til New York. Jeg har endnu flere tips i mine Instagram story og højdepunkt, som altid er at finde på min forside på Instagram. Hermed et par rejseguides, som du måske også vil synes om:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.