Rejseguide til LA – Et sejt lille hotel i Hollywood

Jeg mangler stadig at dele et par indlæg og guides til Los Angeles herinde, som Andreas og jeg besøgte for et par måneder siden, men jeg har forsøgt at sprede dem godt ud, så det ikke kom til at fylde for meget herinde. I dag, kommer det til at handle om et sejt hotel, som vi boede på i et par dage, i forbindelse med vores besøg i (fantastiske) Universal Studios – som forresten var det sjoveste sted, ever. Især hvis man elsker film og serier ligeså meget som Andreas og jeg gør!

The Hollywood Hotel, er ikke et hotel, som jeg normalt ville gå efter (jeg kan nok godt lide det kliniske og hvide look når jeg bor på hotel) men det så simpelthen alt for hyggeligt ud med de mange farver og sjove detaljer – og så ville vi gerne prøve at bo i det område som hotellet ligger i.

Læs også: 5 tips – sådan finder du den perfekte feriebolig med airbnb

Udover det er nemt at komme til Universal Studios med bil (eller med en bus direkte fra hotellet) så ligger hotellet tæt på nogle af de fedeste indkøbscentre- og gader. Fra hotellet er der ikke langt til Melrose Avenue, som er den berømte og lange gade med nogle af de sejeste butikker! Der er heller ikke langt til Rodeo Drive i Beverly Hills, Beverly Center eller LA’s Farmers Market, så lokationen var heldigvis ligeså god, som jeg håbede.

Selve hotellet er lidt gammelt og er meget spøjst nogle steder (som store kunstige planter, kunstige vindrueranker i taget og meget mørke gange) men værelset var noget af det fineste. Der var en stor lækker seng, værelset var lyst og med masser af plads, der var en million amerikanske TV kanaler (jeg elsker at stene amerikansk TV og deres underlige reklamer) og så var der en lille altan, hvor man kunne se ned i gården.

Læs også: Vores smukke hus i Echo park – en anderledes måde at bo på i Los Angeles

Så vidt jeg ved, så er det ikke værelserne, som er blevet renoveret, så skal I booke et værelse på Hollywood Hotel, så sørg for at I får et nyt værelse ved bookning, hvis det er muligt. Vores værelse var nemlig så fint! Jeg fik ikke taget et billede med mit kamera, men værelset havde verdens fineste badeværelse (har delt billede på instagram) hvor der plads til kuffert, man kunne hænge sit tøj op og så var der også strygejern- og bræt. In other words – det var stort og smukt – og var uden tvivl mit yndlingsrum.

Adresse: 
1160 North Vermont Avenue,
Hollywood, CA 90029

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.