RECIPE: SKINNY RICOTTA CAKE – STONEMUSE

RECIPE: SKINNY RICOTTA CAKE

Jeg stødte på denne opskrift i et blad for en uges tid siden og har ikke kunnet få den ud af hovedet, så da jeg havde en eftermiddag, prøvede jeg den af. Jeg er ikke til supersøde sager og her er denne lækre kage et godt alternativ – især med nogle syrlige kiwi på toppen og et drys frysetørrede hindbær.

Ingredienser:
3 æg,
125 g sukker,
korn af 1 vaniljestang,
250 g ricotta,
3 spsk. hvedemel,
1 tsk lakridspulver,
en smule salt.

Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne skummende og hvide med sukker og vanilje. Rør ricotta, hvedemel og lakridspulver i skummet. Pisk herefter æggehviderne stive med salt, og vend dem forsigtigt i dejen. Bag i ovnen på 170 grader og hæld dejen i en lille smurt springform. Bag kagen i 30 minutter og lad kagen afkøle i formen.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

16 Comments
  1. Hvor mange personer vil du siger der bliver til? Skal holde fødselsdag for 8 piger. Bare og der var nok eller om man skulle gange op :-)

      1. Tak for hurtig svar :-) ville du sige at den måske kan laves aften inden også stå i køleskabet til næste dag til middag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.