DERFOR ER NYTÅRET DET PERFEKTE TIDSPUNKT AT SÆTTE MÅL FOR SIG SELV

Vi har haft et par juledage, hvor vi har kunnet trække stikket lidt ud og gøre status over tingene i vores liv, jeg tror at mange af os har haft en lille pause fra computeren og så er et helt nyt år lige om hjørnet. Jeg er stor, stor tilhænger af at stoppe op og gøre status over alt ens liv og sætte sig nogle nye mål for sig selv, og jeg synes (uanset hvor kliche agtigt det lyder), at nytåret er det perfekte tidspunkt at gøre det.

Begyndelsen på et nyt år er en spændende tid, hvor vi kan re-fokusere og måske ændre vores vores mål og beslutte, hvad der vil være vigtigt for os næste år – og hvorfor ikke gøre det? Jeg tror på, at vi er endnu mere produktive hvis vi har et mål – og det kan både være store og små mål, eller blot en tanke, som jeg forsøger at leve efter det kommende år. Skriv dine mål ned et sted hvor du kan tage det frem, sig det højt, eller hold det for dig selv, det er faktisk helt ligemeget, så længe du har nogle mål for det nye år, som du kan stræbe efter i det kommende år.

H&M jakke, Asos jeans, New Balance sneakers, Envii strik, Balenciaga taske

Selv, der har jeg nogle klare mål og ideer for det nye år, som er lige rundt om hjørnet, men det vil jeg komme ind på i et andet indlæg. Først, vil jeg sige hej! Og så vil jeg beklage, hvis det her indlæg blev lidt rodet, men det er ved at være længe siden, at jeg har tjekket ind her på bloggen og egentligt, så har jeg ikke helt styr på mine tanker.

Jeg er en smule bagud med en masse i forbindelse med bloggen, nogle af mine jobs og jeg arbejder hårdt på, at få ordnet det hele inden vi går ind i det nye år. Jeg vil starte det nye år med at have styr på alt rodet i mit liv (stort mål, ikke?) så jeg løber lidt stærkere de her dage, for at nå det. Uanset hvad, så håber jeg, at I får et fantastisk nytår og sætter nogle gode mål for jer selv, i det nye år!

Indlægget indeholder affiliate. 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.