Sådan foregik vores rådhusbryllup *she’s married*

Rådhusbryllup
Rådhusbryllup
Rådhusbryllup

Reklame • Rådhusbryllup. Jeg har altid gerne villet blive gift på rådhuset. Eller i Las Vegas. Vegas har egentlig altid været ret højt oppe på min liste og hvis verden var åben, så var vi nok endt der, men det betyder dog ikke at rådhuset skuffede. Overhovedet ikke! Anyway. Nu er det snart en måned siden, at vi blev gift på rådhuset. Tiden flyver. Det hele kom i stand vildt hurtigt og jeg er så sindssygt glad for, at det hele flaskede sig. Vi er ikke de mest organiserede mennesker, så jeg var ikke sikker på, at vi overhovedet ville blive gift på dagen, da det ville være ‘lige os’ at have udfyldt et eller andet forkert inden vielsen.

Rådhusbryllup (sådan gjorde vi)

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har bryllup ikke fyldt meget og det var aldrig, som jeg drømte om. Jeg har aldrig set det, som noget kæmpestort og hvis vi endte med aldrig at blive gift, så ville jeg også være fint tilfreds med det. Faktisk, så startede hele denne snak om bryllup med baby fordi vi kom frem til, at det altså bare var ‘lidt nemmere’ at have styr på navn og the legal stuff, hvis vi blev gift inden baby ankom. En tur til København for et par måneder siden blev til en forlovelsesring og pludselig så stod vi på rådhuset, klar til at blive gift den 4. September, klokken 11.05 på Aarhus Rådhus.

Læs også: 5 overvejelser vi gjorde os inden vi købte hus

Handcraftedcph bryllup
Handcraftedcph bryllup

Vores ringe

Jeg havde kun én person i tankerne, da det kom til vores ringe. Faktisk vidste jeg ikke, hvor jeg ‘ellers’ skulle gå hen for at få lavet custom ringe, som havde det rå og uperfekte udtryk, som jeg gerne ville have. Et par uger før brylluppet, så sendte jeg en mail til Anders fra Handcraftedcph med et par ideer og billeder – og ellers gav ham rimelig frie tøjler.

Jeg fik ikke set ringen (e) inden han sendte den til os og da vi åbnede smykkeæsken, da den kom med posten, så kunne heldigvis vi begge ånde lettet op. De var intet mindre end perfekte! Kæmpe anbefaling herfra! Vores ringe passer sammen, men er langt fra identiske. Bare helt perfekte, faktisk.

Læs også: Opskrift på ovnbagt kylling med honning og sennep

Hej Blomst
Hej Blomst

Vores blomster

Temaet or vores dag og rådhusbryllup, var at det skulle være nemt! Derfor bestilte vi blomster fra Hej Blomst, som blev leveret dagen før vores bryllup. Jeg valgte den største buket, som man kunne på deres hjemmeside, og brugte blomsterne til at lave små buketter rundt i vores hus, jeg lavede en stor buket til bordet og så en lille brudebuket. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Jeg elsker, når der er en ‘rød tråd’, så det var vigtigt at det så tilfældigt ud, men at alle buketter passede sammen.

Jeg kunne godt have købt et par buketter og lavet det samme, men det skulle gå hurtigt og være nemt – og det må man sige, at det her var. Som jeg skrev på Instagram (se mit wedding highlight for at se mere fra dagen) så mistede jeg desværre min brudebuket. Jeg tabte den på vej på rådhuset (seriøst 50 meter) og på kun 5 minutter, så var buketten altså blevet hapset på gaden.

Læs også: At gå fra by til forstad del 1

Rådhusbryllup
Rådhusbryllup
Rådhusbryllup

Vores tøj

Jeg elsker min kjole. Den er fra Emjay og er lavet efter mål, selvom hun egentlig laver readymade kjoler. Der skulle dog være plads til maven, så det blev på mål. Jeg var bange for, at kjolen blev for kort (og jeg havde heller ikke målt mig selv til en kjole før) så den var lidt for lang da jeg modtog, men jeg tænkte, at det kunne jeg sagtens leve med. Aftenen før the wedding, så tænkte jeg dog, at jeg ville have den kortere – så hvis kanten ser/så lidt skør ud, så var det var altså bare mig – og ikke Emjay. Lol.

Jeg sad og syede den op, klokken 23, aftenen før. Resultatet blev som sagt ikke det smukkeste, jeg har nemlig ikke syet i flere år, men længden blev perfekt. Elsker den kjole og alle andre, som Mette laver, så tjek endelig hendes ting ud. Mine støvler var et udsalgs-kup (hele 70%, baby) og fra Dorothee Schumacher.

Andreas’ blazer var faktisk også udsalgsfund og fra Tiger of Sweden – også fundet på 70%. Man er vel #moneymuse! Bukser og skjorte fandt vi i Magasin (det skulle gå lidt hurtigt, så det er vist bare fra Martinique) et par dage før vielsen og hans sko var New Balance 530. Jeg har netop købt samme model og jeg synes, at de er så nice. Der er stadig et par stykker online hos Arket (affiliatelink).

Læs også: 7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

Stonemuse bryllup
Stonemuse bryllup

Vores invitationer

Det skulle bare være nemt og jeg bruger Canva rimelig regelmæssigt, så jeg vidste, at de havde nogle gratis templates, som vi kunne bruge til vores rådhusbryllup. Et par uger inden brylluppet, så sendte vi en pdf rundt med et kort overblik over dagen. Helt simpelt og meget os! Jeg har ikke noget imod at dele vores små invites, så tjek vores online invitationer ud, som ligger in the cloud. Min veninde, Daniella, er læge. Lol.

Læs også: Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*

Grands Vin
Dansk Rose
Keyser Social

Vores valg af mad

Igen, det skulle være nemt! Dagen og aftenen før, så tog jeg i Salling Super og købte alle de oste, som jeg synes så lækre ud, et par rejer på frost, lidt serrano-skinke, dyppelse og en masse andre sager, som vi kunne spise imens vi var hjemme hos os. Jeg anrettede det hele aftenen før, så det stod klar i køleskabet, når vi kom hjem fra rådhuset. Vi serverede bla.a. en masse flasker Dansk Rosé, som Andreas og jeg har været store fans af i mange år – og som vi altid køber, som værtindegave because it’s that good.

Om aftenen tog vi på Keyser Social, som Andreas og jeg besøgte for første gang, bare få uger før los rådhusbryllup. Vi vidste, at vi gerne ville ud og spise om aftenen, men vi kunne simpelthen ikke komme på et sted, som krydsede alt af på den liste, som vi havde lavet for os selv. Da Keyser Social åbnede i Aarhus, så bookede vi hurtigt et bord for at teste maden og det var (heldigvis) så godt! Det var mega nemt med fast menu og vi fik gode 13 serveringer til 500 kr. pr. person. Masser af asiatisk mad, god stemning og ja, det spillede bare.

Læs også: Opskrift på ovnbagt kylling med honning og sennep

Stonemuse bryllup
Rådhusbryllup
Rådhusbryllup
Aarhus rådhus

Vores fotograf

Alle de professionelle billeder, som jeg har delt løbende og i det her indlæg er taget af Nicoline. Omg. Jeg elsker alle billeder, som hun har taget og hun var bare så god til at føle os lækre og godt tilpas! Som jeg skrev på Instagram, så kom det hele i stand lynhurtigt og vi nåede ikke at snakke forfærdeligt meget inden, men hun fangede bare OS og billederne blev intet mindre end fantastiske. Tak igen, Nicoline! Tror hun skal tage nogle mavebilleder af mig også… Jeg elsker hendes stil.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (9 labre steder du skal kende)

Rådhusbryllup Aarhus
Rådhusbryllup
Rådhusbryllup i Aarhus

Rådhusbryllup

Voila! Et rådhusbryllup, sådan! Det var vist det hele. Tak for al kærligheden på Instagram forresten! Det betyder meget! Jeg troede ikke, at et bryllup sådan ægte betød noget, når man ‘bare har det godt sammen’ men det er virkelig fedt at være Hr. og Fru. Det kan anbefales!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)
5 overvejelser vi gjorde os inden vi købte hus
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk er ret gode)
Støtte til ryggen (og en lifesaver imens jeg er på barsel)
Vores erfaring med salg af ejerlejlighed (i Aarhus)
3 ideer til en (nem, pæn og lækker) julefrokost menu