Pyjamas and hippie sandals – STONEMUSE

Pyjamas and hippie sandals

H&M pyjamas shirt here, H&M asymmetric skirt, Birkenstock sandals via. Sarenza here

Sådan her så jeg ud forleden, hvor solen var stærk og skarp – mine billeder er dog ikke alt for skarpe men jeg skal lige vænne mig til at tage billeder i SÅ meget lys. Sidder I måske inde med med nogle tips til at tage billeder i meget sollys? Help definitely wanted! Nåmenaltså, Andreas skulle møde sent i dag, så vi har lavet lækker morgenmad og så har jeg brygget min egen kaffe. Det sker ikke så tit og nede i kaffebaren rundt om hjørnet må de undre sig over hvor jeg bliver af.

This is how I looked the other day when the sun was strong and bright – my pictures aren’t so though but that’s because I have to get used to take photos when there’s SO MUCH sun. Argh, do you guys have any tips for that? Help definitely wanted!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

16 Comments
 1. a pyjamas? hahaha – you gotta be kidding me !! Seriøst det er kun dig der kan få sådan en til at se godt ud. :)

 2. Hvor ser du godt og sommerlig ud Michelle :)
  Har desværre ikke nogen råd mht billeder i solen, men synes nu billederne er blevet meget fine!? :D

  Pernille

 3. Lækkert outfit!

  Ang. billeder i høj sollys, så kommer her lidt tips og tricks: indstil iso’en lavt, lukketiden på kort tid og eventuelt blænden lidt højere, hvis det er nødvendigt. :)

  1. He he…. Du må lære mig det når jeg kommer til Kbh om ikke så længe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.