Professionelt navlepilleri, a short life update og lidt om at få hovedet ud af sin egen…

Reklame | Først og fremmest. Det her er et reklame indlæg fordi at jeg linker til de her bukser fra Arket. Det er bukser som du. Uden tvivl. Har set en masse til ovre på min Instagram. Jeg lever nemlig i dem for tiden. Jeg er en kegle, (også) når det kommer til jeans, og jeg køber dem derfor alt for sjældent. Men de her. Som jeg tog i en str. 26. btw. Sidder helt fantastisk på mig og er i økologisk bomuld – så det er blot et tip, hvis du er på jagt efter et par gode old school agtige jeans til en god pris. Okay, nu til det, som indlægget skal handle om. Eller. Det er lidt svært at beskrive hvad det skal handle om. Det skal nemlig handle om ret mange forskellige ting.

Jeg savner at skrive

Lad os kalde det for en form for life update! Det er ved at være længe siden, at jeg har bare skrevet for at skrive. Jeg savner det sommetider. Jeg elsker Instagram og syntes, at det var den perfekte platform for mig dengang det kom frem. Jeg har nemlig altid elsket det visuelle og det med ord kommer ikke så naturligt til mig. Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive som Emily. Det betyder dog ikke, at jeg ikke savner at skrive. Hold nu kæft hvor skrev jeg meget engang.

Læs også: Kan det betale sig at have cykel på abonnement? #moneymuse

Reklamelinks: Taske fra Arket, Jeans fra Arket, Sko fra Balenciaga

Hvis du følger med på Instagram (især @stonemusecollects) så har jeg teaset en lille smule om det her. Det har dog taget længere tid end forventet at stable på benene, så jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne fortælle lidt mere nu. Som jeg skrev på Instagram i starten af januar, så vil jeg gerne begynde at skrue lidt ned for reklame opslagene og fokusere mere det, som jeg elsker. Der er IKKE noget helligt i det. Det var bare en konstatering. Jeg vil stadig samarbejde med seje brands. En stor del af min virksomhed handler om sponsoreret indhold, men jeg har længe leget med tanken om at bygge ovenpå.

Ok. Hvad er Stonemuse Collects?

Det er her Stonemuse Collects kommer ind. Min lille webshop. Den er ikke aktiv endnu, men godt på vej. Jeg troede, at det var nemt at stable en lille shop på benene. Jeg har selv bygget min blog og vedligeholdt den siden 2012, men holy moly, det er jo noget af et bøvl. Fragt aftale. Betalingsservice. Nyhedsbrev. Lager. Prissætning. Det hele. Det er ikke lige til at gå igang, men NU, så er jeg ved at være der. Jeg lover at fortælle mere snart. Det bliver en curated shop med ting som jeg elsker. Så kan du selv gætte hvad det er. Noget med Asia. Noget med mad. Lifehacks. Pæne vægge. All that good stuff.

Er du rykket på kontor? 

Næste punkt på agendaen. Er jeg rykket på kontor? Hvis jeg skal svare helt kort. Så nej. Hvis du vil have det lange svar. Så ja. Det er jeg. I forbindelse med min shop, så har jeg leget lidt med tanken om et fysisk lokale, hvor jeg kunne arbejde fra og sende – men lokalet skal også kunne bruges møde dig, som kunde. Så i stedet for at sende en pakke, så vil du (hopefully) kunne svinge forbi og hente din pakke. Det er stadig på idé-fasen, men nu hvor jeg er igang med at dele, så kan du ligeså godt få det hele med. Jeg sidder på kontoret nu og arbejder der et par gange om ugen. Alt efter hvad der lige passer mit skema og mit humør.

Læs også: 6 gode genbrugsbutikker i Aarhus (hvor jeg har haft held til at finde gode sager)

Reklamelinks: Taske fra Arket, Jeans fra Arket, Sko fra Balenciaga

Nu til lidt om billeder. Jeg er virkelig god til at tage billeder. Jeg elsker at skyde billeder og jeg er sindssygt god til det. Ja. Jeg giver mig selv ret vilde komplimenter lige nu, men jeg sagde jo, at det her ville være et navlepillende indlæg. Selvkomplimenterende indlæg. Er det et ord? Anywho. Jeg er begyndt at bruge mine fotoskills til andet end mine egne kanaler.

Hovedet ud af din egen… Hvordan?

Bitch got a job. Det har jeg haft i en lang periode faktisk. Pengene er én ting. Det er dejligt med en fast indkomst i det her game, hvor det går op og ned hver måned. Måske du har set mine billeder rundt omkring? De er derude! Jeg har ikke lyst til at dele, hvem jeg arbejder med, men det er ret nemt at finde ud af. En anden ting, som jeg synes er en fordel i forb. med mit ‘nye job’ er det der med at få hovedet ud af min egen… boo… ty. At tænke på noget helt andet og have kollegaer i et helt andet fag. Jeg tror ikke, at det kommer til at fylde herinde eller andre steder hos mig, men jeg ville alligevel lige dele det. Det er så fedt at nogen synes, at jeg er så god til at tage billeder, at de vil betale for det.

Et tak

Ok. Således! That is all! Nu vil jeg komme til bunds i min indbakke. Hvis solen er til det, så skal jeg ud og skyde billeder i dag. Det bliver dejligt. Må også hellere lige få hørt dig. Er der noget, som du vil se mere af hos mig? Du skriver bare. Og nårh ja. Et tak. Igen. Tak fordi du læser med. Jeg skriver det tit, men jeg sommetider, så fatter jeg ikke at nogen gider at interagere med det, som jeg udgiver. Det er så vildt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

11 Comments
  1. Du er sgu så mega sej! Glæder mig til at se hvad det nye projekt gemmer på af lækre ting og sager!

  2. Tak for tip til shop med jeans i 100% øko bomuld. De er svære at finde – så nu har jeg bestilt de første to par :-)

  3. Jeg håber på hyppigere indlæg med hverdagstanker, tips, osv.
    Held og lykke med dit nye projekt og sejt med fotojobs! :)

  4. Åh hvor irri. Har lige tjekket linket i min ordrebekræftelse og tror det er fordi de er udsolgt.
    De hed straight cropped jeans. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.