Jeg fandt dette hotel (jeg kalder det et hotel i det her indlæg, men det er egentlig ret meget mere end det) på Instagram, da vi begyndte at lede efter steder at bo i Los Angeles og jeg vidste bare, at vi blev nødt til at bo her. Det er meget pænt for et hotel i Los Angeles, der er tænkt over alle tingene – og så lå det i Echo Park, som var et område vi begge gerne ville bo i.

Det er måske ikke alle, som går ligeså meget op i indretningen af hotelværelser, som jeg gør, men for pokker hvor var det svært at finde nogle nogenlunde lækre værelser til en fair pris i Los Angeles. Alle steder vi kiggede på inden vi fandt Noon on Sunset Hill var gamle eller alt, ALT for dyre – og vi forsøgte endda at kigge efter værelser som var meget dyrere end vi normalt ville, men der var simpelthen ikke noget der fristede.

Læs også: Vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb

Der var vitterligt tænkt over alle detaljerne og hele huset var bare så stort, rent og luftigt, hvilket var perfekt til det som vi ville bruge det til – vi havde nemlig været rundt i hvad der føles som hele Los Angeles, inden vi ankom til hotellet, så vi ville gerne slappe helt af, tage noget sol (og drikke amerikansk øl) på terrassen og bare egentligt bare udforske området, som skulle vise sig at være et foodie paradise, men maden skal jeg nok dedikere et helt indlæg til i næste uge.

Nu tænker I måske stadig over hvorfor jeg mener, at Noon on Sunset Hill er meget mere end et hotel, men det er sådan set fordi at… Det er det bare. Man får nemlig alle de ting, som man forbinder med et hotelværelse såsom daglig rengøring af værelset, opfyldning af kaffe, eget mini-køkken, toilet, bad og alt det der – men det føles også som et hjem, hvor man kan lære nye mennesker at kende, fordi der er fællesområder, hvor man kan mødes med de andre beboere, hvis man har lyst til det.

Læs også: Her skal du people watche, instagramme og drikke god kaffe i Tokyo

Er man ikke interesseret i det, så kan man selvfølgelig bare holde sig for sig selv, men det er nu ret hyggeligt at snakke med andre – især når man været alene sammen i flere dage. Jeg håber, at I ved hvad jeg mener! Anywho, det her var en varm anbefaling af Noon on Sunset Hill, som har flere locations i USA.

Der er forresten også Netflix på værelset, en laber kaffemaskine, flere terrasser og altaner og så er der gratis parkering på gaden, hvilket man ikke finder mange steder i LA. Hotellet ligger også i et af de SEJESTE områder i Los Angeles, ja, det er faktisk i mit yndlings-område i hele byen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.