Produktivitet, god energi og kreativitet starter helt tæt på huden

Humøret har været så godt siden det seneste stykke tid og det føles skønt, at nå en masse og komme på nye ideer! Jeg siger ikke, at det er pga. min hud-pleje rutine, at det hele kører lige nu, men jeg er typen som bliver påvirket udefra, når det kommer til humør og produktivitet. Når jeg arbejder, som jeg jo gør hjemmefra, så skal lejligheden være helt ren, temperaturen skal være god, jeg skal holde mig fra mad indtil frokost og alle sådan sådan nogle ting. Det har jeg lært mig selv efter at have været selvstændig i et par år efterhånden – skal jeg være produktiv, så er der nemlig en masse ting, skal være i orden. Hvor kommer min hud-pleje så ind i det her, tænker I måske?

Jo altså, min hud er også en ‘ydre’ påvirkning. Min hud er gennemfugtet uden at være fedtet takket være Neutral’s Micellar Water (hvis I har set videoen nedenfor så ved I hvorfor) og så har min hud det bare skønt, generalt. Der er heller ikke parfume i det, som jeg kommer på min hud, ikke at jeg er fanatisk omkring det, men jeg kan ikke fordrage at have en duft som jeg ikke kan lidt i mit ansigt – og derved tæt på min næse, når jeg arbejder, for eksempel.

Læs også: Min simple hudpleje rutine (og et godt tip til dig som altid mangler fugt)

Mig hver morgen

Den klassiske frisure

Press play

#shelfie

Når det kommer til unødig kemi i min hverdag, så har jeg gjort mig et par overvejelser – og der er bestemte steder, hvor jeg især tænker over det – det er for eks. når det kommer til rens og vask af min hud, sæbe i både køkken og bad og når det kommer til tøj-vask. Jeg ved ikke hvorfor det lige er netop de her steder, men det må nok være pga. hudkontakt og ikke mindst parfume, som jeg ofte ikke kan holde ud, hvis jeg kan dufte det hele dagen.

Jeg bruger meget sjældent parfume og bruger det ofte kun, hvis jeg skal være lidt fancy og ved, at jeg ikke skal ud og sidde i en bil – ugh, der er simpelthen ikke noget værre end at sidde i en bil med parfume på – uanset hvor godt den dufter inden man stiger ind i den! Anyhow, det var et sidespor, for mig handler det balance, ligesom med alt andet i livet, og jeg tager de valg, som jeg tror og føler er de rigtige for mig. Andre selvstændige typer derude, som kan nikke genkendende til nogle af de her ting? Tænker lidt, at de måske også kan passe på jer, som har skrevet speciale eller andre store opgaver?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment
  1. Åh, hvis jeg skal et sted hen i bilen og vil have parfume på, så tager jeg parfumen med i tasken, så den kan komme på, når jeg er ude af bilen. Det er virkelig klamt det andet! Især hvis man nu sidder 4 mennesker i bilen med hver sin parfume, der så “blander sig” i luften. URGH!

    http://nouw.com/satinawandel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.