Mini postkort fra Chicago (vi er vist blevet 3 kg tungere men alt er godt)

Godmorgen (herfra, klokken er lidt over syv) og god mandag! Jeg tænkte, at det var på tide med et lille check-in fra Chicago, efter vi har været her en hel weekend. Tiden er gået sindssygt stærkt, som det nok altid gør når man er på ferie, og indtil videre så er vi begge blevet ret vilde med denne enorme by! Vi har spist os igennem byen og jeg tror, at jeg har taget 3 kg på indtil videre, but a girl’s gotta do what a girl gotta do, når der er så meget god mad omkring en.

Hvis bare vejret snart ville tage sig sammen, så ville turen blive endnu bedre – as we speak – så er der rullet en mindre snestorm ind over byen og det er simpelthen så kedeligt, men okay, vi har fået slappet mere af på hotellet end normalt, hvilket egentlig også var vores plan inden vi tog afsted.

Læs også: Fart på (og de sejeste sneakerssom du måske har spottet på Instagram)

Reklame | Vi er fløjet herhen med WOW air, hvilket er første gang at vi har gjort det, og selvom vi ikke har prøvet det flyselskab før, så gik blev vi faktisk glædeligt overraskede. Vi kom herhen uden problemer, vi havde masser af ben-plads i flyveren (vi havde købt en “biz” billet) og så havde vi garderet os med masser af snacks, mad og serier, inden vi hoppede på flyveren – så vi havde en skøn flyvetur.

Som altid, så blev jeg stoppet i lufthavnen, men vi kom ind og har nydt Chicago siden da. Tror den står på donuts senere i dag og jeg er da også sikker på, at vi ender på 4 kg. inden vi skal hjem! Det er dog ikke kun pga. maden, at vi føler ‘lidt’ tungere end normalt – pga. det kedelige vejr, så har vi misbrugt Uber, men for pokker, hvor jeg elsker det og man bliver simpelthen så doven, når man først er gået i gang med at bruge app’en.

Læs også: Fart på (og de sejeste sneakerssom du måske har spottet på Instagram)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.