Et postkort fra Vietnam (bøllehat og verdens flotteste kjole)

Det er simpelthen så svært at åbne computeren, når den først er smækket i og jeg er taget på ferie – og det overrasker mig sgu hver eneste gang. Jeg har altid en masse ideer og ting, som jeg gerne vil skrive om og dele imens jeg er afsted, men det ender altid med, at jeg ikke får det gjort. Det er egentligt ikke fordi jeg vil og skal dele indhold herinde imens vi er afsted, men jeg vil gerne skrive en lille smule om vores tur, imens det stadig er frisk i min hukommelse, da jeg glemmer det ligeså snart, at jeg er hjemme igen.

Nå, hul i det! Indtil videre, så elsker jeg Vietnam og Saigon slash Ho Chi Minh. Seriøst. Alle vi snakkede med, inden vi rejste that is, sagde at man ikke kunne ‘holde’ den larmende storby ud i mere end et par dage – men nu har vi været her i omkring fire dage – og den vokser altså på mig og jeg er glad for at vi har så mange dage i byen, som vi har!

Læs også: Podcast – lyt med på en snak om 2018, dårlig lyd og perfektionisme

Reklamelinks: Pieces kjole, Nike sneakers (udsolgt), Mads Nørgaard taske

Seriøst. Hvis man elsker mad, så er Vietnam den oplagte by at besøge; man kan nemlig finde ekstremt billig street food, men man kan også spise dyr luksus (lågsus) mad, som rent faktisk er til at betale. Vi spiser som konger! Vi har spist os igennem byen, det kan I måske fornemme på min instagram og mine stories, og vi er slet, slet ikke færdige endnu.

Og ja, byen larmer og jeg kunne godt tænke mig lidt bedre fortove at gå på (hvis man bare kunne gå 100 meter uden at skulle zig-zagge eller gå ned på vejen, så ville jeg blive så glad) men det tager jeg gerne med, da denne by er fantastisk! I morgen skal vi forbi the instagram church (den er lyserød), spise endnu en bowl pho og shoppe – ligesom alle andre dage, imens vi er afsted og åh, det er skønt.

Læs også: Så er kufferten sgu pakket (og her er 10 seje links som du skal læse)

Og hey, nu kom Pieces kjolen i brug! Helt uden bukser og irriterende strømpebukser. Det føles skønt – og faktisk så har jeg nærmest levet i kjolen, da den næsten er det eneste jeg kan holde ud at have på, når det er så varmt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Kunne være vildt lækkert, hvis du ville lave et indlæg om Ho chi Minh, men nogle anbefalinger! Er på backpacking i Asien, og skal dertil om nogle uger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.