Pizza med nutella og mascarpone, siger du? Ja, for pokker!

Hej og god aften fra den mindst søndags-agtige dag nogensinde. Andreas og jeg fik begge et par glas indenbords i går (hvis I fulgte med på min story så kunne I se, at jeg holdte en lille beauty skråsteg asian night hos mig) men i dag, stod vi alligevel ualmindelig tidligt op. Vi skulle nemlig gøre lejligheden ren, så den var klar til et par fremvisninger og så havde vi begge en masse arbejde. Efter vi havde gjort rent, ville vi finde et sted, hvor vi kunne sidde og arbejde, men der var proppet alle steder – og på det sted, som vi endte med at vælge begyndte pigen bag kassen at græde fordi hun havde så meget om ørene – så vi valgte at tage ned forbi Aarhus Street Food, som var nederst på vores liste. Det endte dog godt det hele for jeg gjorde mig en fantastisk opdagelse!

Okay, det var en lang intro – nu til det, som jeg gætter I er her for – nemlig pizza’en med friggin’ nutella og friggin’ mascarpone. Siden jeg var på Mother (se min spiseguide til København her) i forrige måned, så har jeg drømt om en pizza med nutella og en form for ost, så da jeg så denne, så skulle jeg bare have den! Den blev lunet i ovnen og jeg ville ønske, at Andreas havde optaget mig imens jeg tog første bid, for jeg fik nutella i hele hovedet, men jeg var så, SÅ friggin’ glad!

Læs også: Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ’smør-bløde’ bøffer

Det über-syndige stykke pizza fandt jeg hos ‘La Rossa’ kostede kun 25 eller 30 kr. (jeg satte bare dankortet i terminalen, så jeg lagde ikke mærke til prisen) og man kan sagtens dele et slice. Vi ses snart igen, Aarhus Street Food!

Der mangler flere arbejdsvenlige caféer i Aarhus, by the way.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.