Pho C&P | den nye (og alt for lækre) vietnamesiske restaurant

Pho suppe, friske forårsruller og verdens sødeste service. Er I klar til kæmpe røvfuld billeder? Som I måske har bemærket på min snapchat og på min instagram, så har jeg spist på Pho C&P flere gange allerede og jeg ganske enkelt helt oppe at køre over det lille sted, på Sønder Allé.

 

Jeg elsker friske forårsruller og  Pho C&P har altså de bedste i byen. Man kan få dem med ribbensteg, en kombination jeg ikke har prøvet tidligere, og de smager simpelthen så fantastisk. Rullerne knaser pga. sværene fra ribbenstegen, der er en masse grøntsager i, ris-nudler kan de også få plads til og så er der også en masse krydderurter i. Skal I vælge én ting på kortet, så synes jeg helt sikkert at de skal gå efter dem!

Pho C&P anmeldelsePho C&P anmeldelse 4Pho C&P anmeldelse 9

Pho C&P anmeldelse 22Det er så skønt, at der er kommet flere asiatiske muligheder til byen, så man ikke altid behøver at svinge forbi Kowloon, hvis man skal have sit asiatiske fix. Der er selvfølgelig også V Noodles, men jeg er ikke så vild med indretningen og suppen derinde, måler sig slet ikke med suppen, herfra.

 

Læs også: Her kan du altid få god og billig asiatisk mad

 

De har ikke nogen hjemmeside, såvidt jeg kan se, men I kan læse mere om Pho C&P og tjekke deres åbningstider på Facebook.

Pho C&P anmeldelse 3Pho C&P anmeldelse 8Pho C&P anmeldelse 22Pho C&P anmeldelse 4

 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

13 Comments
 1. Årh, det ser sådan helt vanvittigt godt ud! Jeg kan se, at det lidt ligger på et af ‘the doomed spots’ i Aarhus, så jeg håber VIRKELIG, at det kommer til at køre rundt. Jeg skal i hvert fald et smut forbi.

  1. Det var også SÅ godt. Ja, det ligger nemlig på de spots – kan slet ikke huske hvad faen der lå der før… Kan du huske det?

   1. Det kan jeg virkelig, virkelig ikke (hvilket også er meget sigende for stedet..) Sikkert en grillbar. ;-) Giver lige en heads up, hvis der kommer en åbenbaring.

    1. Gør det! Det er SÅ mærkeligt at gå forbi et sted så mange gange og ikke lægge mærke til hvad det er ;)

  1. Ja da! Billigt!
   Ruller 39, hovedretter omkring 69, sandwich 39, hvis jeg husker rigtigt :)

 2. Noget dublant anbefale… en nudelret evt…? Forstår ikke helt forskellen på de forskellige typer… og har lyst til at prøve alt (undtagen tofuen) men har kun prøvet deres pho … den var super! har kun fået bedre på lalua i Kbh…

  Hvordan er portionerne… kan man 2 pers dele en gang ruller (eller spise ruller som frokost kun…) og så spise en hovedret?
  Og har du prøvet som takeaway…? Bliver det kedeligt ved transport? Og er noget mere egnet end andet…?

  Vil lige oplyse at de har fået hjemmeside og ændret priser…

  Mvh stinna

 3. Hej!
  Hvad plejer dig og din kæreste og bestille derinde fra? Jeg skal derind for første gang med min her i weekenden og vil helst ikke gå glip af alt det bedste ;-)

  Mvh Cathrine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.