Perchs tea room

Apropos lækre spisesteder i Århus. I forgårs besøgte Julie og jeg Perchs Tearoom, som nok er et af de hyggeligste og mest gennemførte steder at spise i byen.

Så bliver frokost da ikke mere fotogent eller mere instagram venligt, hva? Det er efterhånden længe siden at jeg sidst besøgte Perchs Tearoom men da jeg gik derfra, tænkte jeg, hvorfor fanden besøger jeg ikke det her sted noget oftere? Jo, okay det er måske lidt pebret for en studerende men for 100 kroner hver, kunne vi dele en kande te hvori der var et par kopper hver (vi fik grøn te med ingefær), to scones, tre finger sandwiches, 2 små kager og en masse solbærmarmelade, clotted cream (som jeg elsker) og lemoncurd, som jeg elsker endnu mere. Det er ikke det største måltid men det er heller ikke meningen – meningen er, at man skal være mæt mellem frokost og aftensmad – og det var jeg.

Ogggggg, te smager da godt men det kan altså ikke måle sig med kaffe. Måske er det egentligt grunden til at jeg ikke besøger stedet så tit?


Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Næste gang du er i Kbh må du komme ind forbi min arbejdsplads Strangas – det er der kagerne kommer fra, og så er jeg altså VIRKELIG god til at lave kaffe. Hahaha ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.