Pankopaneret torsk (en basis opskrift)

pankopaneret torsk

Pankopaneret torsk. Jeg elsker panko. Panko rasp. Mmm. There I said it! Det gør alt mega lækkert og jeg pankofisere alt. Ja. Det er nyt ord som jeg lige har lavet. Reklame • Hvis du ikke kender panko, så er det en form fra rasp fra Japan. Jeg er vild med denne fra Kikkoman. Den fremstilles af en speciel type japansk hvidt brød uden skorpe, som giver en ekstra sprød panering og som ikke opsuger så meget fedtstof som almindelig rasp.

Pankopaneret torsk

Jeg er vild med at panere torsk, men ærligt. Jeg panerer sygt mange ting. Tjek evt. min opskrift på nuggets her: “Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1” og lad os komme til denne basis opskrift. Jeg har serveret min dressing “Verdens lækreste dressing med sambal oelek” til og toppet fisken med kartofler, friske ærter, agurk og masser af koriander. Simpelt. Lækkert. Lad os komme til opskriften!

Læs også: Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1

pankopaneret torsk
pankopaneret torsk
pankopaneret torsk
pankopaneret torsk

Pankopaneret torsk

Ingen stemmer endnu
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk torskefilet (delt i 2)
  • 1 æg
  • 2 dl panko
  • salt og peber
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk olie (smagsneutral)

Tilberedelse

  • Del fisk i to. Dub med en køkkenrulle, så de er helt tørre.
  • Kom salt på fisken og forbered selve paneringen.
  • Kom æg i en skål. Pisk dem kort med en gaffel. Kom panko i en anden skål. Kom en smule salt og peber i pankoblandingen. Rør rundt.
  • Vend fileterne i æggene og derefter pankoblandingen. Læg til side.
  • Tænd din pande middelhøj varme. Panden må ikke være for stor, da olien skal kunne dække fisken nogenlunde.
  • Giv dem ca. 2,5 minut på hver side, indtil de er gyldne. Drys med salt og server med det samme.
  • Server med dine yndlingsting. Jeg har givet mit bud på lækkert tilbehør ovenfor men fileter smager rigtigt godt med en salat eller bare en skål ris og lidt syrligt tilbehør.
Pankopaneret torsk (en basis opskrift) 1

Således det var min simple opskrift på pankopaneret torsk. Det er mega nemt. Det er nemt at panere ALT muligt faktisk og hvis du spørger mig, så er alt bare bedre når det er paneret. Lol. Mener det. Jeg elsker jo Kikkoman (bedste smag, bedste pris, the works) og jeg synes, at du skal tjekke mine andre asiatiske opskrifter ud, som jeg har lavet dem dem. De opskrifterne kan du finde lige her: “Pandestegt laks med teriyaki marinade” og “Lyn wok (30 min) med rejer, østershatte og soja“. Ja jeg spiser meget fisk og skaldyr for tiden. Så godt!

Ja. Jeg har naturligvis spisepinde med navn. Købt i Japan. Åh. I need to go back.

Feel free to share
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)
Vi har været husejere i en måned *1 month update*
Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (9 labre steder du skal kende)
Pandestegt laks med teriyaki marinade
Nemme karameller med kondenseret mælk
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
Endelig har vi fibernet (og det skal du også ha’)
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)