Pandestegt laks med teriyaki marinade

Marineret laks med teriyaki

Pandestegt laks med teriyaki marinade. På den nemme måde. Så er det tid til endnu en opskrift og som altid, så er det en nem og opskrift, som du kan kaste dig over flere gange om ugen. Hvis du har lyst, selvfølgelig! Jeg elsker opskrifter (…føler lidt, at jeg skriver det her hver gang jeg udgiver en opskrift, men det er rigtigt) som er lige til at gå til, som kan flexes (så du kan få brugt de grøntsager, som måske er ved at blive for gamle) og som ikke kræver, at man skal ud og købe alt for mange nye ting hver gang.

Pandestegt laks med teriyaki marinade

Reklame • F.eks. denne Kikkoman Teriyaki marinade. Den køber jeg bare en flaske af – og så kan jeg lave et utal af retter med den og den står bare i skabet. Klar til brug. Den lækre marinade er lavet efter den originale japanske opskrift og er en blanding af naturligt brygget Kikkoman soja, vin og krydderier. Disse ingredienser, alle af høj kvalitet, giver den perfekte marinade til kød, kylling, fisk og grøntsager – og i dag, så skal jeg vise dig, hvordan du kan bruge den til laks. Læs med!

Læs også: Lyn wok (30 min) med rejer, østershatte og soja

Marineret laks med teriyaki
Pandestegt laks med teriyaki marinade
Marineret laks med teriyaki
Marineret laks med teriyaki

Pandestegt laks med teriyaki marinade

Ingen stemmer endnu
Antal: 2 personer
Forberedelse30 min
Tilberedelse15 min

Ingredienser

Marinade

 • 260 g laks (frisk og uden skind)
 • 4 spsk Kikkoman Teriyaki marinade
 • 1 fed hvidløg (i skiver)
 • 2 spsk mirin
 • ½ stk lime (saft)
 • 1 spsk brun farin

Resten af retten

 • 1 spsk smagsneutral olie
 • 1 dl vand
 • 1 spsk majsstivelse
 • 1 alm løg (i skiver)
 • ½ stk broccoli (i mundrette stykker)
 • 2 stk gulerødder (skåret i skrå skiver)
 • Koriander, ekstra lime, chiliflager og ris

Tilberedelse

 • Start med at blande marinaden i en skål. Hæld marinaden over laksestykkerne i en lukket beholder, såsom tupperware eller en pose. Lad det marinere i mindst en halv time, men gerne en hel time.
 • Forbered grøntsagerne, da det kommer til at gå hurtigt når du først er i gang med selve retten. Lav ris efter anvisningen på pakken.
 • Tag fisken ud af marinaden men gem selve marinaden.
 • Kom olie på en varm pande og steg laks på medium varme indtil kanten på fisken er ved at blive fast og lyserød. Vend om. Steg indtil den anden side er en smule gylden. Tag af varmen.
 • Skru op for varmen og tilføj nu de snittede grøntsager. Rør godt rundt i to minutter og hæld så marinaden over. Rør rundt i den. I en lille skål blandes koldt vand og majsstivelse. Hæld denne over grøntsagerne og rør godt rundt igen.
 • Smag til med Kikkoman Teriyaki marinade og lime.
 • Læg så laksestykkerne tilbage i panden så de lige bliver lunet op igen.
 • Server med ris, koriander, ekstra lime og chiliflager.

Sådan der! Det var min opskrift på marineret laks med teriyaki. Det er sindssygt lækkert og som altid så kan opskriften flexes og du kan bruge de grøntsager, som du har i køleskabet. Jeg glæder mig helt vildt til at grillsæsonen starter, btw, for så skal de her marinerede laksebasser på grillen. Oh yes!

Pandestegt laks med teriyaki marinade

Som altid, så husk at tagge mig ovre på Instagram, hvis du kaster dig over opskriften. Det gør mig så glad! Tjek også alle mine andre opskrifter ud lige her: nemme asiatiske opskrifter. Nogle af mine absolutte favoritter er: “Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*“, “Lyn wok (30 min) med rejer, østershatte og soja“,“Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)” og min “Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
7 serier på Netflix (som jeg troede var dårlige men faktisk er ret gode)
De 7 bedste programmer på HAYU
Opskrift på ovnbagt kylling med honning og sennep
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...
Nem iskaffe med kondenseret mælk
Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)