Sig ‘hej’ til Rocco – STONEMUSE

Sig ‘hej’ til Rocco

Ja, min nye side her er næsten en måned gammel og det er faktisk første gang, at jeg poster billeder af mig selv og hvad jeg har på, herinde. Har simpelthen ikke rigtigt orket at klæde mig nogenlunde når det er så koldt hele tiden – og det eneste, som jeg rent faktisk har lyst til at have på er et par stumpede bukser, jeg gider ikke at have sokker på og jeg vil bare have nogle fine sko på, som ikke nødvendigvis kan holde til regn og vandpytter. Kan I følge mig?

Nåmenaltså, jakken er ny og er en gave fra Envii. Jeg modtaget et par items fra dem, så vi kunne se om vi var et godt match (har faktisk aldrig eget noget fra Envii eller været inde i butikken) og det må man virkeligt sige at vi er. Verdens smukkeste sæt og denne jakke er vitterligt det eneste, som jeg rigtigt har gidet tage på de seneste 2 uger. Strukturen på jakken er lidt anderledes og så er den tykkere end normale trenchcoats, hvilket absolut ikke gør mig noget, i disse kolde (og blæsende) dage.

Michelle_Nielsen_6Michelle_Nielsen_2Michelle_Nielsen_4Michelle_Nielsen_3

Jeg er forresten virkeligt smadret i dag efter en hård men sjov tur til København, i går. Jeg havde to gode møder, et fedt arrangement (I er sgu gode, piger), jeg fik drukket kaffe med min bedste og så havde jeg også lige 6 timers transporttid frem og tilbage. Så. Jeg er træt.

Jeg sidder dog lige og er ved at skrive en opdatering og uddybning til det her indlæg, så husk endeligt at kigge ind igen i morgen – der er nemlig kommet et modsvar på en anden blog, som jeg gerne vil kommentere på. Godmorgen og godnat.

Envii jakke, Munthe kjole, H&M støvler, Alexander Wang ‘Rocco’ taske

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Ih, jeg fik den trenchcoat i fødselsdagsgave af min kæreste i fredags, og jeg knuselsker den allerede! <3 Synes virkelig, den er fin i farven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.