OVERSEA CRAWINGS

Opening Ceremony Black Wedge, Mou BootsAlexander Wang Satchel BagJérôme Dreyfuss Mini Handbag, Alexander wang ShopperJérôme Dreyfuss Clutch Handbag 

Jeg har allerede sat mig for, at når jeg skal til USA om en måneds tid, skal jeg købe noget som er voldsomt dyrt med hjem. Det skal man jo, når man er derovre! Jeg er sikker på at pels-støvlerne ikke er alles kop te, men fuck jeg synes de er fantastiske, og det er nok dem jeg hælder mest til. Hvad ville I købe af de her ting? Jeg ku’ godt nok også en leo-taske. Årh.

I have already decided that I am going to buy something expensive when I get to USA in about a month. I am really into the fur boots and I think they have to be mine. Is there anything you guys think I should buy? 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

26 Comments
 1. Uuh, nogle fine ting!
  Hvad skal du for resten “over there”? og hvor lang tid skal du være der? :D

 2. Lækre sager, er heeelt vild med din nye blog, og hvad kommer det der streetstyle til at handle om? :)

  // Dilara

 3. åååååh. Elsker Alexander Wangs shopper <3
  Forresten, jeg har længe tænkt på, om du har instagram? Kan virkelig ikke huske, om du har nævnt det :)

  1. Nej det har jeg ikke desværre :(
   Min mobil er så røvdårlig at jeg ikke engang gider prøve :) ‘
   Men snart! :)

 4. Jeg er vild med pelsstøvlerne! Men jeg ved hvor hurtigt jeg ødelægger mine sko, så jeg var gået efter en lækker taske ;-) hehe.

 5. Uh jeg ville helt sikkert købe de sorte støvle, wauw. Det er lige sådan nogen jeg har ledt efter, men God hvor er dyrer.. Gid man var rig, hahah ;b Glæder mig til at se hvad du får slæbt med hjem!

 6. Super fedt blog. Besøg også gerne min og deltag i en give away om en fin rimg fra Jane Kønig :) Jeg ville også gerne deltage i din super cool give away, men jeg er bange for, at BH’en ikke vil passe mig :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.