OUR HOUSE IN THE PHILIPPINES

Bliver simpelthen nødt til at dele vores lille hjem her på Filippinerne med jer! Mine forældre har lige fået bygget hus hernede og det er the main reason for vores besøg – mine forældre, søskende, to hunde og Andreas er med, så det er bare skønt. Og brune ben allerede, endnu mere skønt! Har lagt ved poolen hele morgenen og solen har strålet fra en skyfri himmel, så nu vil jeg hoppe i bad, og tage ind til byen – skal jo have kigget på de BIRKENSTOCKS. Håber I har det godt derhjemme!

Here’s a couple of snapshots of my home the next two weeks. My parents have just buildt their dreamhouse and it’s perfect. Pictures really don’t do it justice in my opinion – anywho, gotta run now. I’m goingon the hunt for those BIRKENSTOCKS! Hope you’re all doing well.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

30 Comments
 1. Sikke et flot hus, I har fået bygget! Må man spørge, hvor det ligger henne ? :) Det er jo noget mere luksuriøst end det typiske filippinske hjem ;)

  1. Det er det nemlig :)

   Det ligger i noget som hedder Subic, tæt på Olongapo. Min mor har tegnet det og gik efter et skandinavisk look :) Meget flot!

 2. Oooh my God! Det ser sgu lækkert ud! Kan nærmest mærke duften af den friske morgen hvor solen lige er stået op, og duften af poolen også hænger i luften. GAD GODT!

  1. Uh, det er lige som du beskriver. Vågnede op klokken 8 og lagde mig ved poolen med det samme :) :)

 3. Gud, hvor ser det bare sygt lækkert ud!! Det skal mine forældre lige se, og blive inspireret til selv at købe et hus/lejlighed et lækkert, eksotisk sted. Nyd ferien! :D

 4. Ej hvor er det altså bare flot, lækkert og ikke mindst luksuriøst. :)
  Jeg har selv en mor fra Filippinerne, og det kunne været vildt lækkert med en bolig der, når det bliver koldt og trist i Danmark. Desværre er hun slet ikke begejstret for landet, som min søster og jeg er. :(

  1. Tak, det er sgu et dejligt hus :)

   Ja, når det er vinter i Danmark, er det perfekt at tage til Fili! :)

   Øv, med din mor. Det er sgu da et dejligt land!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.