Opskrift: skinny peanut butter brownie

Skinny-peanutbutter-brownie
Skinny-peanutbutter-brownie-3Skinny-peanutbutter-brownie-2
Hermed en genudgivelse af min allerførste opskrifter herinde, som i nogensinde. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det også en af mine bedste for den smager af så meget, den er smuk og så der næsten kun gode ingredienser i. Klik mere, her ved siden af, for at komme videre til den nemme og alt for lækre opskrift:

Kagen er så god men helt skinny kagen er den godt nok ikke; jeg har dog udskiftet nogle af de farlige ingredienser, som mel og sukker, og erstattet dem med græsk yoghurt, havregryn og dadler.

Du skal bruge:
1,5 dl. fin peanutbutter
1,5 dl. fedtfattigt græsk yoghurt
0,5 dl. skummetmælk
1 stort æg
1 lille tsk salt
1 tsk bagepulver
225 gram blendede dadler
1 dl. usødet kakaopulver
1. dl havregryn

Alt er lidt på gefühl og har man ikke dadler så kan disse erstattes af 2 dl. sukker.

Skinny-peanutbutter-brownie-kopi

Alle ingredienser, undtagen peanut butteret skal blendes indtil massen er helt flydende og havregrynene er opløst i denne. Massen kommes herefter i en smurt bradepande og bages i 25 min. ved 180 grader. Tag ud af ovnen og sæt den på køl i mindst en time! Så er den nemlig meget nemmere at skære ud, nu hvor det er en lidt klæg (men meget meget lækker) kage. I mikroovnen, smeltede jeg lidt peanutbutter og dryppede udover kagen inden servering.

Det her er virkeligt godt og hav nu en skøn søndag derude!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
 1. har faktisk lige lavet den i går (havde gemt din opskrift), og den er en efterårs/vinter-classic hos mig efterhånden, når det bliver daddelsæson :) så tusind tak fordi du delte den way back when. den er mums

  1. Uh, det lyder virkeligt virkeligt godt!

   Jeg er super glad for at du kunne bruge opskriften :)

 2. Ej hvor ser de lækre ud! Er der mulighed for at man kan lave dem uden græsk yoghurt, altså erstatte det med noget andet?

  1. Det smager også bare godt!
   Men uh, jeg har ikke prøvet andet men måske du kan forsøge med skyr eller creme fraiche? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.