Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

Det her er så nemt. Det her er så lækkert. Der skal meget få ingredienser til (ingredienser som du sikkert allerede har stående i køleskabet) og så har du simpelthen verdens labreste peanutsauce. Det her er en opskrift, som Andreas elsker og som jeg gerne bikser sammen flere gange om ugen! Opskriften her er faktisk over tre år gammel, men den bliver stadig besøgt masser af gange, hver eneste dag, hvilket jeg sagtens kan forstå. Den kan nemlig justeres alt efter hvor sød, salt og sur, som man kan lide den. Læs med!

Opskrift på peanutsauce. Du skal bruge:

3-4 spsk. peanutbutter (jeg er til den grove)
3 spsk. soja
1-1,5 dl vand
Saft fra lime
Lidt sukker eller honning til at smage til med

Læs også: Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt (asian style)

Kom peanutbutter, soja og vand i en lille gryde. Varm langsomt op under omrøring. Saucen begynder at blive tyk efter få minutter og skal den være tyndere, så kommer du bare mere vand i. Når saucen har fået den ønskede konsistens, smages den til med sukker eller honning, lime og evt. et ekstra skud soja – og så er den klar til servering. Saucen er pænt vanedannende, så jeg sørger altid for at lave dobbeltportion eller større, som jeg kan have stående i køleskabet.

Er du i humør til asiatisk mad? Så tjek disse opskrifter ud: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad med masser af smag)Opskrift på nemme og ‘snack-bare’ forårsruller med østershatte og kålMin simple opskrift på kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis man har ondt i halsen) og Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt (asian style).

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.