Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

Det her er opskriften på peanutsaucen, som Andreas elsker og som jeg gerne bikser sammen flere gange om ugen! Opskriften her er faktisk over tre år gammel, men den bliver stadig besøgt masser af gange hver eneste dag – hvilket jeg sagtens kan forstå. Peanutsaucen kan justeres alt efter hvor sød, salt og sur, som man kan lide den. Læs med!

Du skal bruge:
3-4 spsk. peanutbutter (jeg er til den grove)
3 spsk. soya
4 spsk. vand
Saft fra lime
Lidt sukker til at smage til med

Læs også: Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt

Kom peanutbutter, soya og vand i en lille gryde. Varm langsomt op under omrøring. Saucen begynder at blive tyk efter få minutter men skal den være tyndere, så kommer man bare mere vand i. Når saucen har fået den ønskede konsistens, smages den til med sukker, lime og evt. et ekstra skud soya – og så er den klar til servering. Saucen er pænt vanedannende, så jeg sørger altid for at lave dobbeltportion eller større.

Here’s my recipe for the peanut sauce that I always have in my fridge. Its easy: a couple of tablespoons of peanut butter, a couple of tablespoons of water and soy, heat it up and you’re good to go. Add lime and sugar if needed. 

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.