Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Verdens nemmeste romesco sauce. Den er perfekt til pasta! Perfekt på brød! Perfekt med quinoa! Denne sauce er altså perfekt, som I måske kan fornemme og opskriften er simpelthen bare så nem at gå til. Og så er den endda klar på bare 5 minutter! Jeg har tidligere købt et bæger med romesco når jeg har været forbi Emmerys (og har haft 40 kr. til at smide efter sådan et lille glas) men efter at jeg spottede opskriften her hos yndlingsbloggen, så fik jeg lyst til at prøve selv. Det blev simpelthen så godt.

Du skal bruge:

1 glas grillet peberfrugt
60 g mandler
1 fed hvidløg, grofthakket
5-7 soltørrede tomater
2 spsk olivenolie
1 lille håndfuld persille
1 /2 tsk salt
Saften fra 1/2 citron

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

Romesco sauce HOW TO:

Dræn pebrene og kom dem i en blender. Tilføj de resterende ingredienser og blend det hele sammen til det har en cremet konsistens. Jeg kan godt lide at der er lidt bid i min, så den bliver ikke blendet alt for længe. Tilføj lidt mere olie hvis du synes det mangler og smag til med salt og citron. Server med… Lige hvad DU VIL. Jeg vil skyde på, at det kan holde sig en lille uge i køleskabet, hvis olien dækker, men jeg er næsten sikker på at den er tom tidligere. Det her er altså bare godt. Simpelthen bare godt.

Kunne du lide denne opskrift, så læs også:

Hummus opskrift: HER får du verdens bedste opskrift på Hummus

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Elsker romesco – men har altid svært ved at finde grillede peberfrugter (laver dem selv af og til). Men hvor køber du færdige? Vh. Trine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.