Hermed opskriften på verdens bedste (og nemmeste) chiagrød – STONEMUSE

Hermed opskriften på verdens bedste (og nemmeste) chiagrød

Ja, den er god nok. Denne opskrift er god og det er faktisk en af mine mest besøgte opskrifter herinde. Nogensinde! Og det må da betyde et eller andet? Jeg er ikke alt for god til at få spist morgenmad (det ender tit med blot at være en kop kaffe) men når jeg ved, at denne labre blanding står i køleskabet, så får jeg det spist!

Du skal bruge:
2 spsk chiafrø
2 spsk havregryn
1,5 dl vand
½ dåse kokosmælk
Kornene fra ½ vanillestang
Skyr

Om aftenen blandes chiafrø, havregryn, vanille, kokosmælk og vand sammen. Derefter sættes det i køleskabet i en skål, som skal dækkes med film. Om morgenen rører man i chia-grøden og til hver portion, blandes der ca. 2-3 spsk chiagrød og 2-3 spsk skyr, sammen. Server med ekstra havregryn, chiafrø og noget frugt for sødme. Husk også, at kokosmælk smager og opfører sig forskelligt, når det bliver blandet med de andre ingredienser. Man skal derfor prøve sig lidt frem, når man skal finde den helt rigtige kokosmælk.

Der er til flere dage med denne opskrift, så det er virkeligt en tidsbesparende morgenmad. Eller frokost. Eller aftensmad.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.