OPSKRIFT PÅ VEGETARISK LASAGNE (SOM ER NEM AT LAVE OG PAKKET MED SMAG)

Uh, hvor har jeg glædet mig til at dele det her indlæg med jer! Det var nemlig rigtigt sjovt at lave videoen, som I kan se længere, og den ret som jeg kreerede, blev simpelthen intet mindre end fantastisk. Jeg er jo vild med Knorr, og jeg kender brandet virkeligt godt, efter at jeg var i Spanien og Portugal med Knorr teamet i efteråret.

Det var forresten en skøn tur jeg var på dem. Jeg lærte en masse om Knorr’s baggrund og om hvordan de dyrker deres ingredienser (og især tomater) på bæredygtig vis, så jeg var hurtig til at takke ja, til at være med til denne lille udfording! Andreas og jeg er vilde med Knorr, og vi er især vilde med deres Verdensretter, som jeg skiftede bekendtskab med forrige år. De er nemlig til to personer og så er de lige til gå til, især, når det skal gå lidt hurtigt!

Læs også: På tur med Knorr og en opskrift på grøntsags bolognese

Nå, det var en lang intro. Det, som jeg gerne ville fortælle jer, er, at jeg er blevet udfordret af fine Julie Bruun til at sætte mit eget præg på en af Knorr’s Verdensretter, en form for foodhack om man vil, og sådan udfordring er jeg selvfølgelig klar på. Mad, video og en glad Andreas? Ja, tak! Jeg kender allerede verdensretterne og jeg var da også hurtig til at vælge ‘Italiensk Lasagne al Forno’ som er mine favorit blandt de 4 verdensretter.

Jeg har lavet denne lasagne et utal af gange, så jeg vidste lige præcis hvordan den skulle kreeres denne gang. Mit eget lille foodhack afslører jeg i videoen, men jeg lover jer, at det bliver resultatet så godt. Se lige med med her:

Blev det ikke bare verdens mest fantastiske ret? Da jeg servede den for Andreas, fik jeg ham til at gætte på om der var kød i eller ej – hvilket han havde faktisk ret svært ved at gætte – og det er da et godt kompliment, ikke? Generelt, så er det bare et rigtigt godt tip at bruge finthakket champignon og svampe, hvis man gerne vil undlade kødet, da det får en rigtig god og velkendt konsistens når man koger eller steger det på panden! Nu vil jeg sende stafetten videre til It’s Fashion, Baby og jeg glæder mig til at se hvad hun finder på.

Og. Så vil jeg lige klage over udseendet af mine øjenbryn. Jeg filmede denne video lige efter, at jeg var kommet hjem fra Helsinki og jeg aftalte med make-up artisten på den tur, at jeg ville vokse ud og ikke gøre noget ved dem før de var full grown. Nu er de heldigvis endeligt (se min nye video om øjenbryn her) ved at være der!

Udgivet i samarbejde med Knorr.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.