Opskrift på nem og spicy salsa (med tomat og peberfrugt)

Opskrift på nem og spicy salsa. Det her er verdens labreste opskrift, som man skal prøve mindst én gang. Aldrig mere kedelig salsa på glas! Jeg vil anbefale alle at lave deres egen salsa, som smager så skønt sammen med disse basser: Nem opskrift på hjemmelavede tortillabrød (som er gode til fisk, oksekød, det hele). Det tager absolut ingen tid og så kan man tilpasse salsaen, så den bliver helt ligesom man gerne vil have den.

Opskrift på spicy salsa. Du skal bruge:

200 g cherrytomater
1 peberfrugt, udhulet, i store stykker
1 løg, skåret i kvarte
6 fed hvidløg, grofthakket
2-3 friske, røde chilier, grofthakket
1/2 potte koriander
Salt

Læs også: Opskrift på nemme tortillas (som er gode til næsten al slags fyld)

spicy salsa

spicy salsa

spicy salsa

spicy salsa

Spicy salsa – nemt og lækkert

Skær tomater og løg i kvarte. Kom på bageplade sammen med hvidløg og udkernet chili – og rist det hele øverst i ovnen på højeste temperatur indtil det begynder at blive sort. Det ca. omkring 10 minutter alt efter ovn og temperatur, men det er egentlig bare med at holde godt øje. Køl af. Blend det hele sammen med koriander og smag til med salt. Kan serveres lun eller kold – alt smager godt!

Så bliver det vist ikke nemmere, hva? Det er simpelthen den labreste opskrift og så kan man jo bruge spicy salsa til så meget mere end bare tortillas. Det er bare med at prøve sig frem! Anywho, husk at følge med ovre på min Instagram, hvor jeg jævnligt deler opskrifter og sneak peeks af nye opskrifter.

3 Comments
  1. hej jeg kan ikke se at der er peberfrugter i opskriften?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.