Opskrift på salsa (som er nem og alt for lækker)

Jeg har allerede delt denne opskrift, da jeg lavede en guide til den ultimative taco aften (som I forresten SKAL læse) men i går røg den på bordet igen og jeg tænkte derfor, at det var på tide med en lille genudgivelse. Som jeg også skrev i mit forrige indlæg, så vidste jeg ikke, at jeg faktisk godt kunne lide salsa men det var åbenbart fordi, at jeg ikke kunne fordrage den i glas. Så. Jeg vil anbefale alle at lave deres egen salsa. Det tager absolut ingen tid og så kan man tilpasse salsaen, så den bliver præcist ligesom man vil have den.

Du skal bruge:
200 g cherrytomater
1 løg
6 fed hvidløg, grofthakket
2-3 friske, røde chilier, grofthakket
1/2 potte koriander
Salt

Læs også: Opskrift på nemme tortillas (som er gode til næsten al slags fyld)

Skær tomater og løg i kvarte. Kom på bageplade sammen med hvidløg og udkernet chili – og rist det hele øverst i ovnen på højeste temperatur indtil det begynder at blive sort. Det tager nok omkring 10 minutter alt efter ovn og temperatur, men det er egentligt bare med at holde godt øje. Køl af. Blend det hele sammen med koriander og smag til med salt.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.