Opskrift på nem, fyldig og smuk ricotta toast med bær og mynte (oh my lawd)

Jeg elsker ricotta ost. Sådan helt seriøst. Jeg elsker det og ligesom med smør, så køber jeg ikke det for tit, da jeg ender med at tømme en bøtte på ingen tid! Forleden fik jeg et par veninder på besøg til frokost og ville hurtigt handle ind til noget nemt, smukt og lækkert – og endte med et vælge en bøtte ricotta ost og så freestyle den derfra. Det kom der disse skønheder ud af og måtte selvfølgelig dele dem med jer. Læs med!

Du skal bruge: 
1 bøtte ricotta (250 g)
1 tsk flormelis
1 spsk citronsaft
1 flute (jeg brugte denne)
Salt, mynte, bær, marmelade

Læs også: Denne restaurant ryger direkte ind på spise-guiden (men først…)

Varm flute efter anvisningen på pakken. Bland ricotta, flormelis og citron – og kom evt. lidt vand i, hvis den skal være mere smørbar. Smag til med salt. Lad flute køle lidt af og skær i skiver. Kom et tykt lag ricotta på hver skive (jeg lavede 6 skiver i alt, da vi var seks, men det er jo smag og behag hvor meget der skal på og hvor mange skiver man så ender med) og pynt med bær, mynte, marmelade og et drys salt.

Vi spiste dem as is, og det smagte skønt, men næste gang, så tror jeg at jeg vil servere dem med en skive bacon eller sådan noget ved siden af. Et saltet element ville nemlig passe så godt til!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.