Opskrift på nemme og lækre fiskenuggets (a.k.a. små stykker panko kærlighed)

Opskrift på nemme fiskenuggets. Kald dem hvad du vil. Fiskefingre, fish fingers, fiskenuggets, små stykker kærlighed. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde de her stykker. Jeg ved bare, at de er pokkers gode and that’s all you need to know. I opskriften er til to personer og jeg har serveret dem the asian way. Det vil sige med chilisauce, som jeg har købt her: 20 ting du skal komme i kurven i et asiatisk supermarked og nogle forårsruller, som jeg har delt opskriften på her: Opskrift på nemme forårsruller med østershatte og kål (asian approved). Mums!

Opskrift på nemme fiskenuggets. Du skal bruge: 

2 torskefileter, skåret i mundrette stykker
Mel, nok til at dække fiskestykkerne
Panko rasp (samme mængde)
Salt og peber
2 æg, sammenpisket
Smagsneutral olie

Læs også: Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet

Opskrift på nemme fiskenuggets

Opskrift på nemme fiskenuggets

Opskrift på nemme fiskenuggets

Tør fisken af i noget køkkenrulle. Kom mel, de sammenpiskede æg og panko rasp i hver sin skål. Vend et stykke torsk i melet, kom herefter fisken i ægget og til sidst i raspen. Gentag denne proces med alle fiskestykkerne. Kom olie i en pande. Der skal nok olie i panden til at olien når midt på fisken.

Når olien er varm, så kommer du stykkerne i panden. De skal have omkring 3 minutter på hver side og er færdige når de er gyldne. Når fisken er færdig, placerer du den på et stykke køkkenrulle, så ovenskydende olie kan blive absorberet. Drys til sidst en smule salt over stykkerne. Easy breasy! Som sagt, så servede jeg dem med chilisauce og så lavede jeg også en simpel kålsalat med koriander, ananas og chili. Der skulle selvfølgelig også ris til. Masser af ris.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.