Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (som kun tager 15 minutter at bikse sammen)

Nem og HURTIG pho på kun 15 minutter. Okay. For at lave denne ret, så skal du have fat i den pho base (eller lignemde) som er på billederne nedenfor. Basen kan fås i de fleste velsorterede, asiatiske supermarkeder. Du skal have også fingrene i tyndtskåret oksekød, men det kan udelades og erstattes med østershatte i skiver. De fleste ting, som jeg har brugt til denne opskrift har jeg fundet i Far East Trading: 20 ting du skal komme i kurven, når du besøger et asiatisk supermarked men få endelig besøgt din lokale butik. Der er så meget guld at finde!

Nem og HURTIG pho suppe

Okay. Nu til opskriften som nærmest ikke er en opskrift, men bare et godt tip. Nærmest! Se lige hvor smuk mad man kan have på bordet efter blot et kvarter. Basen på den vietnamesiske pho suppe er simpelthen så god – og der er et til par gange i sådan et glas. Opskriften her er til to personer, men det er nemt at spæde op eller skære ned.

Læs også: Den idiotsikre måde at lave fried rice (den lækreste måde at bruge rester)

Nem og hurtig pho suppe

Nem og hurtig pho suppe

Du skal bruge: 

1 glas pho base (se billede)
Vand efter anvisning
1 pakke risnudler
Ca. 20 ruller tyndskåret oksekød
1 løg, i tynde skriver
1 lime, skåret i kvarte
1 håndfuld koriander
1 håndfuld thaibasilikum
1 håndfuld bønnespirer

Sådan gør du:

Lav risnudler efter anvisning på pakke. Nudlerne skal have omkring 8 minutter og når de er færdige, så sørg for at køle dem ned med koldt vand. I sien kommer du bare koldt vand over dem. Dette er for at de ikke koger videre og klistrer sammen. Stil til side. Kom 1 liter vand i en gryde og kom 2 spsk. pho base i en gryde. Kog op. Smag til og tilføj mere pho hvis du synes, at den mangler mere smag. Når basen koger, så tilføjer du halvdelen af løgene og halvdelen af oksekødet. Sørg for at åbne rullerne inden du tilføjer dem i vandet. Rør blidt rundt.

Læs også: Nemme karameller med kondenseret mælk (hurtige, syndige, PERFEKTE)

Nem og hurtig pho suppe

Pho suppe nem

Reklamelinks: Kjole fra Ellos, Zara sandaler

Tag to mellemstore skåle og kom en lille håndfuld nudler i hver bund. Kom lidt løg ovenpå og slut af med en skive oksekød, som du blidt har rullet ud. Hæld den meget varme suppe over nudlerne, løget og kødet – og server med det samme. Spis med lime, koriander, thaibasilikum og bønnespirer. Har du sriracha eller hoisin sauce i køleskabet, så tag det med ind på bordet også. Du laver faktisk din egen lille suppe ved bordet. Mums!

Nem og hurtig pho suppe

… På kun 15 minutter. It is that easy! Husk at tagge mig på Instagram hvis du kaster dig over opskriften eller hvis du finder nogle labre sager i dit lokale, asiatiske supermarked. Jeg ville elske at se det. Nu vil jeg få brygget mig endnu en kop kaffe og få skrevet endnu en opskrift ind. Yes! Der er flere på vej!

Se opskriften i videoform

Jeps! Du læste helt rigtigt. På IGTV har jeg netop delt en opskrift i videoform, så du kan se hvor nemt det er at bruge denne paste. Kom til videoen lige her: Vietnamesisk aftensmad eller frokost på kun 15 minutter.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

6 Comments
  1. I ren begejstring over alle de lækre sager i Far East Trading, er simpelthen kommet hjem med ruller af lammekød i stedet. Tror du, det vil fungere alligevel? :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.