Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT) #1

Opskrift på nem chiliolie. Som kan hældes på alt. Intet mindre. Jeg elsker olier i alle afskygninger – og jeg er ikke bange for at bruge det! Hvis du bruger det rigtigt, så kan det virkelig løfte en ret. Helt ærligt. Bare prøv det. Don’t be afraid and no regrets. Okay nu til verdens nemmeste opskrift. Den er ikke ny og det var egentlig heller ikke meningen, at jeg ville dele den, men efter et par teasere på min story, så blev det tydeligt, at jeg hellere måtte få delt den. Min indbakke gløder. Og et tak for det! I’m excited when you’re excited. Tusind tak!

Opskrift på nem chiliolie

Nå men altså. Inden vi kommer til opskriften, så lige en lille note. Sørg for at kende din chili! Der er stor forskel på chili, både når det kommer til den friske og ved den tørrede version, så prøv dig frem. Alderen på din chili gør en forskel. Brug hellere for lidt chili end for meget. Det ved jeg desværre af erfaring. Jeg har ikke tal på hvor mange uspiselige olier eller dressinger med chili, som jeg har måttet smide ud! Læs med:

Læs også: Liste over farvekoder (som du måske kender fra the ‘gram)

Opskrift på nem chiliolie
Opskrift på nem chiliolie
Opskrift på nem chiliolie
Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT) #1 4

Opskrift på chiliolie

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min

Ingredienser

 • 8 fed hvidløg (I skiver)
 • 1,5 dl rapsolie ((el. anden smagsneutral olie))
 • 1 spsk tørret chili ((justeres efter styrke))
 • 1 spsk sesamfrø

Tilberedelse

 • Kom olie og hvidløg i en lille gryde.
 • Skru op på medium – og skru ned på laveste temperatur ligeså snart der kommer små bobler rundt om hvidløget.
 • Hvis det er for varmt så tag gryden af blusset. Sørg for at hvidløget ikke tager farve.
 • Rør rundt og lad olien hygge sig på laveste temperatur i 15 minutter.
 • Tag olien af varmen og kom chili i. Rør rundt.
 • Kom sesamfrø i olie- og chiliblandingen. Rør rundt.
 • Når olien er kølet ned, så kom den i køleskabet, i en lukket beholder.
 • Olien kan holde sig i op til 2 uger.

Simpelthen så lækkert! Denne opskrift på nem chiliolie er en game changer og jeg lover dig, at den kan hældes på nærmest alt. Hvis du er på jagt efter endnu flere opskrifter, så vil jeg anbefale dig at tjekke nogle af mine favoritindlæg ud lige her:

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
De 10 bedste film på Netflix (ifølge mig of course)
Lær at investere med Female Invest
Nem iskaffe med kondenseret mælk
Erfaring med salg af ejerlejlighed + SOME *NEWS*
5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)
Guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine, brostensbelagte by)
Den bedste erstatning for kokosmælk *ikke flere dåser*
Opskrift på nem ketchup med friske tomater og masser af krydderier og spiciness