Opskrift på nem cheesecake (som er smuk og lavet af ting du sikkert allerede har derhjemme)

Opskrift på nem cheesecake. Yas bby. Jeg er ikke så stærk når det kommer til desserter. Det er mere forårsruller og wok som kommer nemt til mig. Derfor er mine desserter altid ret simple og lige til at gå til. De er heller ikke sunde, så sunde desserter må du finde et andet sted. Alt med måde og alt det der. Se bare de her karameller (Nemme karameller med kondenseret mælk (nemme, hurtige, syndige, PERFEKTE) eller min opskrift på iskaffe (Nem iskaffe med kondenseret mælk (en vietnamesisk-ish måde at få brugt dine kafferester) … er det en dessert? I don’t know) som begge er nemme og lige til gå til.

Cheesecake slash isdessert

Jeg ved ikke hvad der definerer en cheesecake eller iskage – og ligesom med mine karameller så gider jeg ikke slå det op. Jeg ved bare at det her er super lækkert og super nemt at lave. De to vigtigste ting, når det kommer til desserter. I hvert fald i mit køkken. Nå. Det var en lang introduktion. Lad os komme til opskriften. Det her bliver en stor portion (som min kage på billedet) men min opskrift er nem at halvere.

Læs også: Nem iskaffe med kondenseret mælk (få brugt dine kafferester)

Opskrift på nem cheesecake

Opskrift på nem cheesecake

Opskrift på nem cheesecake. Du skal bruge:

500 g fløde
400 g flødeost (2 pakker)
Ca. 200 gram is (jep that’s right
og du bestemmer selv smagen)
2 dl almindelig sukker
Saft fra 1/2 citron
1 spsk flormelis
1 tsk vanillesukker
2 spsk creme fraiche
Mynte og frugt i skiver

Sådan gør du:

Denne opskrift blev egentlig til fordi jeg havde en bakke is hvor jeg havde spist al den lækre karamel topping. Der var derfor omkring 200 g tilbage som jeg ikke rigtig gad at spise. Jeg ville heller ikke smide det ud, så isen blev fyld til denne kage, i stedet. Nu til selve opskriften: Form en flad cirkel af din is mellem to lag husholdningsfilm. Kom i fryseren. Inden du går i gang med resten, så laver du et mønster med den frugt, som du har skåret i skiver.

Læs også: Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (som kun tager 15 minutter at bikse sammen)

Opskrift på nem cheesecake

Opskrift på nem cheesecake

Kom fløde i en skål og pisk indtil det bliver til flødeskum (det skal ikke være helt hårdt) og stil til side. I en anden skål blander du sukker og cream cheese med en elpisker. Det skal være helt smooth og cremet. Når det er blandet godt sammen så kommer du flormelis, creme fraiche, citronsaft og vanilje i sukkerblandingen. Når det er blandet godt sammen, så tilføjer du flødeskummet og rører de to masser blidt sammen. Tag formen frem og læg blidt et lag cheesecake ovenpå dit mønster. Sørg for at lægge det blidt på i små klatter, så du ikke ødelægger mønstret.

Næste skridt:

Når du har lavet et lag og har dækket hele bunden, så tager du din cirkel ud af fryseren og tilføjer den ovenpå fløde- og sukkermassen. Når den er på plads, så kommer du det sidste af din blanding ovenpå. Smid kagen i fryseren (sørg for at den står lige i fryseren, så du ikke får en skæv kage) og så er den klar til servering efter et par timer.

Læs også: Den bedste erstatning for kokosmælk (den er er billig og kan holde sindssygt LÆNGE)

Opskrift på nem cheesecake

Opskrift på nem cheesecake

Således! Når jeg spiser den, så tager jeg den ud af fryseren og skærer et stykke fra imens den stadig er frossen. Så lader jeg den tø lidt op på min tallerken og spiser den imens den stadig er semi frossen. Fryser kage. Med sådan en, så har du altid en lille lækker dessert lige ved hånden. Farligt og godt. Yes please! Næste gang, så tænker jeg at isen i midten skal være lidt mere syrlig for at bryde den creamy smag. Ellers har jeg spist den med nogle jordbær i skiver de her dage.

All right. That is all, folks. Husk at tagge mig på Instagram hvis du giver dig i kast med opskriften. Jeg elsker at se det og føler mig meget, når nogen tager sig tid til at tagge mig. Det betyder så meget! Vi ses derovre.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.