Opskrift på min to-go salat (som jeg altid laver når det skal gå HURTIGT) – STONEMUSE

Opskrift på min to-go salat (som jeg altid laver når det skal gå HURTIGT)

Endnu en dag, endnu en salat bowl! Når Andreas er på arbejde (og jeg arbejder hjemmefra) så spiser jeg faktisk kun to måltider om dagen, og derfor, kan jeg godt lidt at gøre lidt ekstra ud af mine frokoster. Det her er min to-go frokost, som jeg bikser sammen flere gange om ugen – den består (oftest) af stegte østerhatte, kogt broccoli, marineret courgette, enoki svampe, edamame bønner – og verdens bedste sriracha dressing, som jeg vil dele en opskrift på inden længe. Læs med!

 

Du skal bruge:
1/2 broccoli, i grove buketter
1/2 courgette, i grove halvmåner
1 par enoki svampe og 1 håndfuld østershatte
2 håndfulde frosne edamame bønner
1 håndfuld koriander
1 spsk soja (med lavt saltindhold, fås i asiatiske supermarkeder)
1/2 spsk sukker eller brun farin
1 tsk risvineddike
1 tsk sesamolie

 

Læs også: Giv din smoothie bowl endnu mere ‘fylde’ med denne ene ingrediens

Bring en lille gryde i kog og kog broccolien i max to minutter. Dræn og stil til side. Skyl kort den lille gryde og kom vand i, igen. Bring i kog og kog edamame bønnerne i 4 minutter på mellemvarme. Dræn og stil også disse til side. På en tør pande, steges østershatte ved høj varme i et par minutter – de skal svitses – så de får lidt brændte hjørner. Kom østershattene i den skål, som du skal servere i og så samme pande, kommes lidt olie på. Steg courgette stykkerne indtil de er blevet gyldne.

 

Imens courgetten steger på panden, blandes soja, sukker eller brun farin, risvineddike og sesamolie, i en skål. Når courgetten er færdig kommes den i skålen med soja blandingen og det hele blandes sammen. Kom nu det hele i en stor skål og spis med det samme! Jeg spiser helst edamame bønnerne ved siden af min salat, men kom gerne et par stykker i selve salaten, da de giver fylde. Mums!

 

 

Læs også: En guide til den ultimative tortilla aften (med vegetar fyld, spicy guac, alt)

Ingen salat uden dressing, vel? Til denne salat, har jeg lavet en spicy sriracha dressing, men jeg kunne godt tænke mig at udvikle lidt på den inden jeg deler den med jer, så I må vente lidt på den endnu. No worries though! I promise you, it’s gonne be GOOD!

 

Se lignende opskrifter lige her:

Opskrift på nem og HURTIG pho suppe

 

Min ultimative yndlingsret disse dage. Den er nemlig virkelig nem at bikse sammen og selv om den kun tager en lille halv time at lave, kan man simpelthen få så meget mad ned i suppen.

Den nemmeste og mest smagfulde wok ret (nogensinde)

 

Peanutbutter i en wok, siger du? Ja, det fungerer altså ret godt. Jeg er alt for stor fan af nudler, men med denne opskrift, så lapper jeg dem simpelthen i mig!

Nemt, lækkert og sundt tilbehør » ovnbagte grøntsager med et ‘asian twist’

 

Marinér dine grøntsager i en skøn, asiatisk marinade og giv dine grøntsager et lækkert asiatisk twist! De fleste grøntsager kan bruges, men mine favoritter er champignon, gulerødder, almindelige løg og broccoli.

Opskrift på verdens bedste veganske curry (omg)

 

Mit bud på en indisk dahl, som er vegansk, og PAKKET med smag. Det er helt klart en favorit herinde og kan både spises alene, med ris eller noget tortillabrød med creme fraiche eller raita. Mulighederne er mange og man får en kæmpe portion ud fra min opskrift. Den SKAL I altså prøve, hvis I har prøvet den endnu.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.