Opskrift på laber avocadomad med mozzarella og chili

Reklame |  Det her er nok verdens nemmeste opskrift men ikke desto mindre, så er den simpelthen bare så lækker, at der skulle en video til – om ikke andet – så I rigtigt kunne se hvor gode mine anretningsfærdigheder er. For et par uger siden, var der et hold fra SuperBrugsen forbi for at filme et par mad-videoer hjemme hos mig og det kom der denne video ud af. Det her i den nemme afdeling, men til hverdag, så skal det altså også være nemt og så kan man lege med de forskellige toppings.

Se den korte video, den er kun på omkring et minut, nedenfor. Hvis I er mere til en opskrift på skrift, så kan den læses på mig og min mad’s hjemmeside, hvor I forresten også kan finde resten af mine opskrifter. Se med!

Læs også: Lav alt på én bradepande » skøn aftensmad og minimal rengøring

Var det ikke bare nemt? Husk også at følge med på ‘mig og min mad kanalen’ på youtube – så er I nemlig sikre på, at I ikke misser nogle af de mange og gode videoer som bliver delt derinde. Der er helt nye videoer hver uge og så ses vi jo bare derinde!

Var det ikke lige denne labre opskrift du var interesseret i? Så tjek nogle af mine populære opskrifter ud lige her:

Opskrift på asiatisk pizza

Sunde mexicanske grøntsagswraps

Nem og hurtig asiatisk salat

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Det her har overhovedet ikke noget med indlægget af gøre og det kan godt være at det bare er mig der er blind, men jeg mangler virkelig en “søge” boks til at søge efter dine ældre indlæg? Du har lavet så mange gode posts, og nu kan jeg ikke finde nogle af dem :p :)

    1. He he det er helt i orden! På computeren er den i headeren – helt ude til højre – det der forstørrelsesglas. På mobilen… Ved jeg ikke lige hvor den er, men den bliver fikset! ;)

      1. Så giver det mere mening! Og jeg kan også sagtens finde forstørrelsesglasset på min telefon, men på computeren (macbook air – jeg bruger safari) der er der ikke noget at se nogle steder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.