Opskrift på julet stjernebrød med matcha og spirulina

Lyder det ikke bare sundt? Det er det også. Superfoods and all. Men det er også syndigt. Og smagfuldt. Anywho, i forrige uge var jeg til at sjovt arrangement med Urtekram, hvor vi skulle lære at lave de her julede stjernebrød, som fulde af gode sager! Jeg blev desværre nødt til at smutte tidligt og nåede ikke at smage det færdige resultat, da hende her pludseligt var der, så et par dage efter gik jeg igang med at bage et brød, da jeg kunne finde ud af hvordan det smagte.

Det smagte heldigvis fantastisk og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver sådan det brød. Det seje ved det er at det faktisk er ret simpelt at lave, men det ser alligevel ret imponerende ud på et julebord. De to vigtigste ting når det kommer til bagning, ikke? I hvert fald for sådan en som mig, som ikke er den bedste bager! Opskriften finder I på Urtekram’s hjemmeside, da jeg tror, at Google bliver lidt sur, hvis jeg også deler den herinde, så there you must go. 

Læs også: Vegansk uge – opskrift på pizza med laber blomkåls ‘ost’

Nemt, nemt, nemt og lækkert. Den smukke, grønne farve forsvinder en smule når man bager den, men man kan lige ane nuancen når den er bagt. Den er simpelthen så smukt og det var egentligt også første gang, at jeg har brugt frysetørret tranebær, men wowsa, der er meget smag i sådan noget. Det skal I altså prøve, hvis I ikke har det! Jeg tænker, at det også smager fantastisk på en smoothiebowl.

Læs også: Opskrift på refried rice med østershatte og hvidløgsknas

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.