Opskrift på grønt og julet stjernebrød (med matcha og kardemomme)

Julet stjernebrød. Yes please! Udfra titlen, så lyder den supersund, ikke? Det er den også. Superfoods and all. Men det er også syndigt. Og smagfuldt. Anywho, i forrige uge var jeg til at sjovt arrangement med Urtekram, hvor vi skulle lære at lave de her julede stjernebrød, som fulde af gode sager! Jeg blev desværre nødt til at smutte tidligt og nåede ikke at smage det færdige resultat, da hende her pludseligt var der, så et par dage efter gik jeg igang med at bage et brød, da jeg kunne finde ud af hvordan det smagte.

Julet stjernebrød med matcha

Det smagte heldigvis fantastisk og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver sådan det brød. Det seje ved det er, at det faktisk er ret simpelt at lave, men det ser alligevel ret imponerende ud på et julebord. De to vigtigste ting når det kommer til bagning, ikke? I hvert fald for sådan en som mig, som ikke er den bedste bager! Opskriften finder du på Urtekram’s hjemmeside, da jeg tror, at Google bliver lidt sur, hvis jeg også deler den herinde, så there you must go. 

Læs også: Opskrift på nemme og ‘snack-bare’ forårsruller med østershatte og kål

julet stjernebrød

julet stjernebrød

julet stjernebrød

julet stjernebrød

Matcha love

Nemt, nemt, nemt og lækkert. Den smukke, grønne farve forsvinder en smule når man bager den, men man kan lige ane nuancen når den er bagt. Den er simpelthen så smuk og det er egentlig også første gang, at jeg har brugt frysetørret tranebær, men wowsa, der er meget smag i sådan noget. Det skal du altså prøve, hvis du ikke har det!

Læs også: Opskrift på refried rice med østershatte og hvidløgsknas

julet stjernebrød

På jagt efter andre opskrifter? Så læs med her: Opskrift på nemmeforårsruller med østershatte og kål (asian approved)Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad med masser af smag)Opskrift på sunde og nemme grønkålschips (som rent faktisk smager godt) og Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT).

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.