Opskrift på sunde og nemme grønkålschips (som rent faktisk smager godt)

Sunde, nemme og alt for lækre grønkålchips! Jeg troede bestemt ikke at jeg var typen, som ville foretrække grønkålschips frem for de almindelige, men nu står vi altså her. Som I måske har bemærket på min Instagram, så har jeg lavet disse flere gange, både sidste uge og forrige uge, og jeg simpelthen blevet afhængig af den krydrede og nemme snack. Grønkålschips er jo ikke en ny ting, men jeg er først hoppet på dem nu… Jeg var nemlig sikker på, at de jo ikke kunne smage bedre end almindelige chips, men jeg foretrækker dem altså.

Sunde og nemme grønkålschips. Du skal bruge:

3-5 grønkålsstilke (alt efter hvor store de er)
2 spsk god oliven olie
1 tsk paprika
1 tsk tørret chili
Salt

Læs også: Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad)

sunde og nemme grønkålschips

sunde og nemme grønkålschips

sunde og nemme grønkålschips

sunde og nemme grønkålschips

Varm ovnen op til 115-125 grader. Det er lidt med at prøve sig frem, når det kommer temperatur og tid i ovnen, da alle ovne er forskellige og de her chips kan være ret varme følsomme. Vask og tør grønkålen godt af med et hviskestykke. Riv grønkålen af stilkene, i små mundrette stykker, og kom grønkålen i en skål.

Massér olie, paprika, chili og salt ind i grønkålen, så det bliver jævnt fordelt på begge sider. Kom grønkålen på en bageplade, med en smule mellemrum mellem alle stykkerne, og bag i ovnen i ca. 10-15 minutter. Hold godt øje med dem, da de nemt bliver forkullede hvis man ikke holder øje. Let’s snack! Det var min opskrift på sunde og nemme grønkålschips. De er labre, nemme og ret vanedannende.

4 Comments
  1. Ser lækkert ud, det må prøves! Hvad er det for noget dip du laver til? :-)

    1. Chipsne er så krydrede, så det er faktisk bare creme fraiche :)

    1. Nej, det tror jeg bliver for tykt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.